Tema: idei pentru felicitari de 1 si 8 martie.

Trebuie sa marturisesc ca nu am fost foarte inspirata la tema asta… Dar pentru ca nu pot sa refuz o cerere atat de draguta, incerc totusi sa nascocesc ceva…

Pui de felicitari – 1 martie
1 martie simbolizeaza venirea primaverii. Scriind o felicitare cuiva, ii doresti acelei persoane sa se bucure de primavara.

Ce simti tu cand vezi ca incepe sa vina primavara? Bucurie, veselie, parca te trezesti? Ce-ti vine sa faci? Ce-ti place mai mult in jurul tau, in natura? Ureaza-i persoanei careia ii oferi felicitarea sa se bucure de acele sentimente care ti se par tie cele mai simpatice.

Pui de felicitari – 8 martie
8 martie e o sarbatoare in cinstea femeii. Pe o ciorna, fa o lista de cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la femei: gingasie, delicatete, frumusete… si asa mai departe. Apoi, pentru fiecare doamna sau domnisoara careia ii scrii, alege cuvantul care i se potriveste cel mai bine si scrie felicitarea ca pe un compliment. Ii poti multumi mamei pentru caldura pe care ti-o da in fiecare zi, bunicii pentru ca te indruma, invatatoarei pentru ca stie sa transforme scoala intr-o joaca… sau cum crezi tu, in functie de caz.

Spor la scris!