Oficialii spun că este cel mai mare parc de distracții din București și au dreptate pentru că totul se întinde pe nu mai mult, nu mai puțin de 30.000 de metri pătrați. Suprafața este “populată” cu o platformă care se ridică la 53 de metri înălțime (Z Force Tower), vestitul și iubitul Rollercoaster care va avea un traseu de 310 metri și o înălțime maximă de 11 metri, un Hydrolift sau toboganul de apă cu bărci care coboară de la 15 metri, bumpers card, trenulețe, carusele și multe altele. Cu alte cuvinte vor fi distracții de toate felurile, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, chiar și pentru părinți.
Nu vă povestesc despre investiție pentru că nu asta este important, vă spun însă că mie una îmi pare un pic rău, dacă deschiderea avea loc vara poate zâmbetul ar fi fost un pic mai larg, dar nu mă plâng, cel puțin de acum încolo știm unde să mergem dacă vrem distracție și senzații tari. 🙂

Parcul Terra Park va fi deschis pe toată durata anului, cu o pauză pentru ianuarie și februarie și dacă vreți să mergeți acolo trebuie să știți că și biletele sunt speciale: este vorba despre niște cartele magnetice, nu despre bilete normale, pe care se acumulează și se scad puncte, în funcție de distracția aleasă.
Cam așa arată proiectul parcului:

Cum vi se pare ideea? Aveam nevoie de un astfel de parc de distracții în București?
Sursă foto: metropotam.ro.