Cei care locuiesc (mai ales la bloc) în București abia așteaptă o zi liberă pentru a se bucura de natură, iarbă verde, plimbare, măcar în pac dacă mai departe nu se poate. De cele mai multe ori părinții se gândesc la bagaje, drumul lung și obositor și renunță poate la ideea unei ieșiri din oraș cu toată familia. Ei bine, de data aceasta avem o propunere pentru toate gusturile.
La doar 20 de kilometri de București, în Balotești, s-a deschis Edenland Park (Str. Cantonului), un loc special pentru copii și adulți, cu distracții de tot felul, multă, foarte multă verdeață, oameni veseli și niciun strop de plictiseală. Dacă nu aveți mașină personală, e bine de știut că puteți ajunge aici cu transport gratuit, de la Casa Presei, de unde pleacă din două în două ore un microbuz dedicat distracției. Dacă vi se pare că veți obosi, puteți să și înoptați, dar despre asta mai jos, pentru că merită să povestim pe îndelete.
trasee-in-copaci-compressor
Ce ne-a plăcut mult la Edenland este faptul că există o grămadă de activități de încercat în natură (de la trasee în copaci, la airsoft, tir cu arcul, paintball sau eden jump. Ce ne-a plăcut și mai mult este că toate sunt pe grade de dificultate și că totul este gândit și pentru copii, astfel că există activități speciale (și foarte sigure) pentru copiii de 4 ani. Nici nu se putea altfel, Tudor, cel care a gândit parcul, l-a făcut special pentru activități în familie.
Practic, în mijlocul pădurii, la răcoare, găsim mai multe locuri inedite de joacă, cu trasee speciale pentru adulți, dar și pentru copii. Apropo, copiii au un loc special de joacă sigură dacă nu se vor încumeta la traseele făcute pe mărimea lor (deși nu credem că avem copii care să dea un pas înapoi când e vorba de adrenalină).
loc-de-joaca-compressor

Căsuțe în copaci

Ce ne-a plăcut foarte tare și sigur vom încerca este faptul că dacă vrem o experiență inedită sau pur și simplu am obosit de la atâtea trasee, putem să ne petrecem noaptea acolo. Și asta nu oricum, ci dormind într-o căsuță în copac, la câțiva metri buni de sol. Mai are rost să vă povestim cât de fain arată? Uitați o poză mai jos și nici tarifele nu sunt ridicate deloc.
Așadar, v-am convins? Când dați o fugă până la Edenland?
Site oficial & detalii: Edenland.ro.
casute-in-copaci-compressor