copii cu biciclete
Vă spunem din timp ca nu care cumva să vă faceți alte planuri: pe 20 octombrie 22 octombrie, de dimineață de la ora 11:00, suntem așteptați toți, alături de biciclete, în Parcul Herăstrău, pentru că aici are loc startul la I’Velo Bike Day.
Cum vorbim cu UrbanKizi și cu UrbanPărinți, vă spunem și despre un concurs dedicat bicicliștilor Urbani a cărui prima probă se dă pe 22 octombrie. Este vorba de o probă de viteză, dar finalizarea traseului (Parcul Herastrau –> Charles de Gaulle –> Bulevardul Aviatorilor –> Piata Victoriei –> Calea Victoriei –> Bulevardul Natiunile Unite -> Parcul Izvor) este obligatorie pentru calificarea la următoarele probe ale competiției.
În concurs se pot înscrie atât cei care sunt sus pe bicle aduse de acasă, cât și cei care le închiriază din centrele de închiriere I’Velo și StudentObike, iar trofeul “Cel mai bun Biciclist Urban” se va duce la cel mai bun și vesel biciclist. În cadrul competiției sunt puse la bătaie și trei vesele biciclete pentru cei care prind locurile podiumului sau 10 biciclete pentru mențiuni speciale, biciclete la fel de vesele, dar mai puțin performante.
Foarte important pentru cei care vor să se înscrie în concurs este că trebuie să se înregistreze pe site-ul www.ivelo.ro, foarte important pentru noi toți este să ieșim, poate pentru ultima dată, afară din case pe biciclete. 😀
Avem părinți bicicliști printre noi?
Sursă foto: philos from Athens/ Flickr.com.