317265004_e6abb49905In asteptarea serii de Craciun, iti facem o propunere pentru a-i face copilului zilele mai frumoase, asta daca te incumeti sa pleci din casa pe vremea asta.
In primul rand, ai posibilitatea sa il duci pe cel mic la o plimbare cu sania trasa de reni. Pana in 27 decembrie, in parcul Herastrau, zona intrarii de la Arcul de Triumf, vor fi adusi doi reni, care ii vor plimba gratuit pe copii.
Daca iti e mai accesibil parcul Cismigiu, copilul va avea ce sa vada. Acolo continua evenimentul “Cred in Mos Craciun” si va putea sa vada un brad impodobit ( de 20 m), sania lui Mos Craciun, casa lui (unde copiii sunt pictati pe fata, primesc aripi de inger si ii pot lasa o scrisoare Mosului), ieslea cu pruncul – scena Nasterii Domnului. Aleile sunt pline de casute de unde vei putea sa cumperi de toate (asta ca sa nu zici ca organizatorii nu s-au gandit si la cei mari).
La tot pasul, veti da nas in nas cu personaje de basm, reni, oameni de zapada, pinguini sau braduti.
Toate aceste evenimente fac parte din programul special de Sarbatori (cuprinde spectacole pentru toate varstele), pregatit de Primaria Capitalei.
AICI puteti vedea programul detaliat pe toata durata Sarbatorilor.
Nu putem termina acest text fara a-ti ura „Expeditie placuta!”. Sau crezi ca o iesire in parc pe vremea asta nu e expeditie? 🙂
Sursa Foto: Zanastardust on Flickr