Pentru situatia mai sus prezentata, solutia este disponibila in acest weekend. Il poti duce pe cel mic la Clubul Taranului pentru ca, sambata si duminica (19 si 20 decembrie), incepand cu 11.00, compania de teatru Dell’Arte prezinta spectacolul “Poveste din Nord”.
IMG_6210Copiii vor avea ocazia sa vada ce se intampla in casa lui Mos Craciun, cat timp acesta este plecat sa imparta tuturor cadourile. Ce fac spiridusii, cum arata atelierul Mosulul de la Polul Nord si, mai ales, ce face Doamna Craciun in lipsa sotului ei. Ceea ce face… e demn de urmat: ii pregateste lui Mos Craciun o prajitura. Daca esti sotie si citesti acest text, incearca sa-i urmezi exemplul (uite ce casnicie si ce viata lunga are Mos Craciun! Poate asta e secretul.). In schimb, daca esti barbat si ai ajuns sa citeste asta, cheama-o pe sotia ta sau trimite-i aceste link.
Spectacolul e invaluit in magie si aromat cu scortisoara si mirodeniile folosite la prajitura Mosului. Din aluatul framantat cu mare grija de Doamna Craciun, prinde viata Omuletul de turta dulce. Spiridusii, renii si pinguinii vor porni, in curand, o aventura plina de haz care ii va tine pe micuti cu sufletul la gura pe tot parcursul spectacolului.
Puteti trage cu ochiul in atelierul Mosului aici: teatruldellarte.blogspot.com
Pentru informatii si rezervari sunati la Departamentul “Spiridusi si Telecomunicatii ”
Spiridus de Serviciu : Clopotica 0727784870
Intrare: 10 lei