cu bicicleta in parc

Tricicletă cu Pedale

Când au cei mici energie ei pot conduce singurei tricicleta, dar atunci când obosesc îi veți împinge voi de la spate. Serios, pentru că are un mâner extensibil și detașabil foarte util aș zice atunci când copiii nu mai au chef de joacă. În plus, șaua de la tricicletă are 4 poziții diferite, toate pentru a o face cât mai confortabilă pentru pitici.
Tricicleta cu pedale Chicco costă 420 lei, vă las cu mai multe detalii despre ea.
Tricicleta cu Pedale

Role Reglabile Spiderman

Dacă nu ai role acasă, degeaba ai bicicletă! E o vorbă din bătrâni, credeți-mă! 😀 Pentru copilașii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani am descoperit noi un model cu Spiderman, costă un pic peste 180 de lei.
Role Reglabila Spiderman pentru Copii

Trotineta Spiderman

Tot din seria “Spiderman” am descoperit și o trotinetă, un cadou genial pentru piticii de peste 3 anișori am zice. Modelul acesta costă un pic peste 150 lei.
Trotineta Spiderman

Kart Jeep Junior

Ultimul produs de încercat în parc pe care vi-l prezentăm astăzi este un jeep pentru juniori, care este un fel de kart cu pedale ce merge folosit pe orice tip de teren (adică funcționează și pe iarbă verde sau pe un deal ori la munte când plecați în familie).
Micul jeep are scaun și volan ajustabil, ba chiar este dotat cu BFR – adică un sistem de dotare prin frânare din pedale, prin apăsarea pedalei înapoi. Prețul este un pic mai ridicat: un pic peste 1.000 lei.
Kart Jeep Junior
Voi cu ce “`echipamente” ieșiți prin parc?
Sursă foto principală: jonny.hunter/ Flickr.com.