Cu toate că cele mai multe dintre biciclete hibernează, potrivit citatului “Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car” am descoperit un scaun de siguranţă pentru părinţii biciclişti care-şi poartă prichindeii cu ei.
Este vorba despre scaunul Ibert Safe-T Seat care promite să ofere părinţilor cu copii o experienţă confortabilă şi în siguranţă. Şi ghici ce? Este făcut de nişte părinţi cărora nu le-a fost pe plac oferta de scaune de bicicletă de pe piaţă, fie că multe se pun în spate, iar gradul de vizibilitate a copilului este mult redus, fie că instalarea lor se face greoi.
Un avantaj major al scaunul Ibert Safe-T, realizat în urma unei munci de 6 ani, este faptul ca atât părintele cât şi copilul au un grad de privelişte deschis, cu posibilitatea de interacţiune în timpul mersului.
Scaunul se foloseşte uşor, ai nevoie de doar câteva minute să-l instalezi sau să-l scoti, şi, în plus este uşor să aşezi şi să scoţi copilul din el.
Centrul de greutate al scaunului este aproape de cel al bicicletei, lucru care face bicicleta mai uşor de controlat în timpul mersului.
Scaunul Ibert Safe-T este recomandat pentru copiii între unul şi patru ani, cu greutatea până în 17 kg şi înălţimea maximă de 106 cm şi se găseşte pe Amazon la preţul de până la 90£.