Cine nu și-a dorit mașinuță când era mic? Măcar o bicicletă faină dacă nu chiar mașină, pentru că de role nu se punea problema pe vremea noastră să existe pe piață mai multe modele. Corectați-mă dacă greșesc, dar eu îmi aduc aminte doar de cele care aveau patru roți și nu existau role “de firmă” sau role cu tot felul de alte accesorii.
S-au schimbat vremurile și toată lumea trebuie să aibă o mașină parcată în curte, un kart, o bicicletă mai șmecheră! Un vehicul cât mai cool de parcat lângă mașina lu’ tati! 😀
BERG Toys Kart cu pedale City Cyclo AF

La școala de șoferi dacă nu ai 18 ani nu ai voie să te duci, aici dacă nu ai cel puțin 5 ani nu ai voie să conduci kartul!
“Ca orice kart care se respectă” modelul are roți gonflabile destul de mari pentru a trece cu ușurință peste obstacole. Este și “full option” pentru că are scaunul sport ajustabil și spoiler față aeordinamic și costă mai puțin decât cea mai ieftină mașină care are aceste dotări: 1.563,64 lei.
A, încă ceva, kartul este potrivit și pentru părinți. Deci dacă vă plictisiți într-o zi puteți merge la plimbare oricând cu el.
BERG Toys Kart cu pedale City Cyclo AF
BERG Toys Kart cu pedale Ferrari F1
Dacă aveți acasă mari fani Formula 1, modelul acesta este clar un cadou perfect
Are chiar volan, cauciucuri speciale, spoiler și eleron din Formula 1. Eh, ce mai spuneți acum? Mai bine vă mai spun eu de scaunul sport ajustabil în trei poziții și de jantele de 15 cm cu rulmenți.
Să nu uit: acest model este pentru picii cu vârsta între 3 și 8 ani și costă 1.339,20 lei.
BERG Toys Kart cu pedale Ferrari F1
BERG Toys Kart cu pedale BalanzBike Extenz XL
BalanzBike Extenz XL este un alt model destinat atât copiilor, cât și părinților. Sper că ați observat că două din trei modele sunt și pentru “copiii mai mari”, m-am gândit că nu veți sta departe de karter nici voi. 🙂
Ce e și mai interesant la acest kart este că poziția scaunului te face să fii foarte aproape de pământ, deci să poți manevra cum vrei tu roțile.
De ce nu avem și volan? Păi nu trebuie decât să te miști într-o parte și kartul își schimbă direcția!
Ai voștri trebuie să aibă cel puțin 8 ani pentru a manevra kartul care costă 2.370,88 lei.

Ce spuneți de un kart pentru copii?