Frigul nu-i sperie pe micuţi şi cu siguranță vor dori să se joace afară, cu jucăriile de mai jos.

Patine pentru juniori

În Bucureşti sunt cel puţin 10 patinoare deschise în fiecare zi care-şi aşteaptă doritorii de patinaj pe gheaţă. Pentru ei, am gasit aceste patine de la Roces, cu interior adaptabil conformaţiei piciorului, cu sistem de prindere cu clape, lamă din oţel inoxidabil şi exterior din plastic, rezistent la temperaturi foarte joase. Patinele sunt 29 şi pot fi cumpărate online direct de pe wintermag.ro.

Schiuri pentru începători

Cei de la Hamax spun că trebuie să mergi într-o staţiune montană să te bucuri de aceste schiuri şi că poţi învăţa într-un mod distractiv să schiezi. În plus, nu ai nevoie de încălţări speciale, bocancii micuţului fiind perfecţi. Mini schiurile sunt uşoare, nu au niciun kilogram și costă 75 lei.

Snowboard cu bocancii proprii

Dacă nu vrei să investeşti într-o pereche de bootsi de copii pentru snowboard, mai ales că piciorul celui mic creşte repede şi asta ar însemna să-i cumperi bootsi o dată la câteva ierni, cei de la Hamax au venit cu soluţia şi anume snowboardul pe care-l poţi folosi cu proprii bocanci. Acest snowbaord este pentru copiii între 5 şi 12 ani, costă 195 lei.

Sanie tip planşă

Planşele din plastic pentru derdeluş au devenit obiectele clasice în peisajul de iarnă. În cazul în care copilul are peste 7 ani şi i se spune că pe planşă trebuie să se dea singur, nu rămâne decât să ningă. Planşa costă 16.60 lei.

Săniuţă gonflabilă

Cine a zis că nu ne putem distra cu jucării gonflabile şi iarna? Pe săniuţa gonflabilă Tornado poţi sta în şezut, întins sau în genunchi, are mânere pentru siguranţă şi poate fi folosită chiar şi de două persoane în acelaşi timp. Săniuţa este recomandată copiilor peste 7 ani, costă 319 lei.

Iarna ne jucăm cu mănuşi

La săniuş, schi sau snowboard ai nevoie de căldurică până-n vârful degetelor şi de aceea mănuşile sunt obligatorii. Mie mi-au făcut cu ochiul aceste mănuşi pentru copii, cu două degete de la Reusch, pe care le poţi găsi la 126 lei.
Cu ce alte jucării se joacă iarna, afară, copiii voştri?