unelte gradina
„Gospodini” și gospodine suntem cu toții când suntem de-o șchioapă. Vă mai aduceți voi aminte când vă rugați de părinți sau de bunici să vă lase și pe voi să amestecați în coca de la cozonac sau să vă dea un bulb de floare pentru a-l sădi cum știți voi mai bine? Cât de tare ne minunam cu toții de rezultat… Problema este că, odată cu trecerea anilor, puține dintre îndeletnicirile de atunci au rămas hobby-uri.
Grădinăritul este un pic mai delicat, pentru că, pe lângă hainele ce nu trebuie doar spălate, pentru că mai întâi trebuie dat noroiul jos, părinții sunt îngrijorați și cu privire la faptul că cei mici se pot răni. În plus, nu prea ai cum să-i pui grebla în mână unui pitic de juma’ de metru și să te aștepți să se bucure tare că are și el un rost în ale grădinăritului, nu?
unelte copii
La toate de mai sus s-a gândit Chris Armstrong care a realizat niște unelte pentru prichindei pe măsurile lor. Vestea tristă este că ele sunt în stadiul de proiect și că nu le vom avea pe piață prea curând, vestea bună e că cineva s-a gândit la asta.
Voi vă lăsați copiii în grădină la meșterit?
Sursă foto: yankodesign.com.