O sâmbătă la soare! O sâmbătă în care atât tu, cât și mămica sau tăticul sunteți liberi, ați dus copilul ori copiii la bunici și sunteți singuri și siguri că vreți să faceți ceva doar pentru voi! Sau o sâmbătă în care de dimineață până seara sunteți plecați în plimbări de familie de mână cu cei mici.

Biciclete la plimbare

Bicicletele nu sunt doar pentru copii! Luați-vă bicicletele, le stergeți de praf sau le închiriați și porniți la o plimbare. Pe lângă exercițiul fizic, vă veți mai destinde un pic și poate veți și ajunge în colțuri mai puțin cunoscute ale Bucureștiului.

„Zmeul sus răsare”

Luați o sfoară, ceva culori și materiale mari care pot fi colorate și mergeți în cel mai apropiat parc unde poate fi înălțat un zmeu. Bine, locația poate fi schimbată, puteți ridica zmeul chiar în fața blocului dacă aveți un spațiu cât de cât decent pentru asta.

Cât mai multă apă

Sigur, există multe ștranduri prin București, dar parcă uneori nu vrei chiar atât de multă apă. Niște pistoale cu apă ar fi de ajuns, așa’i?

Povești în parc

Dacă iarna nu ieșim prin parcuri decât atunci când nu avem nimic altceva de făcut într-un loc la căldurică, vara parcurile ar trebui să fie primele pe listă. Poveștile se citesc mai bine pe o bancă la umbra, credeți-mă!
Voi cum vă mai distrați vara? 🙂
Citiți mai multe despre care sunt distracțiile de vară pe sheknows.com.
Sursă foto: biofriendly/ Flickr.com.