Luați-i pe cei mici de mână, apoi vedeți ce modele de bicle pentru copii sunt pe piață și după ce comandați una pe gustul lor, haideți la plimbare prn parcuri cu bicicletele.
Pentru că plimbările se vor lungi și după lăsarea întunericului, noi propunem să vă luați măsuri de siguranță, așa că am căutat o lanternă, o luminiță, o floricică cântăreață, ceva care să anunte lumea că pe drum se află o familie întreagă pe biciclete.
Am găsit niște… fire! Bine, firele ca firele, dar sunt fosforescente care fac dintr-o simplă bicicletă una care iese în evidență fie zi, fie noapte și, cel mai important, fac bicla vizibilă chiar și atunci când e beznă de nu te vezi om cu om. Oriunde te-ai duce prin București e lumină stradală, dar e bine să vă luați măsuri de siguranță și să fiți convinși că bicicletele voastre sunt vizibile pentru pariticipanții din trafic și pentru pietoni.

Modelul găsit de noi vine pe albastru sau pe roșu, iar firul nu se strică nici atunci când e plouat nici atunci când ninge și e foarte flexibil, așa că puteți orna o bicicletă numaidecât cu el, numai baterii să-i mai puneți (funcționează cu două baterii AA). Firul costă £8.99 și-l puteți comanda pe Amazon, pentru a nu căuta din magazin în magazin pe căldurile de afară firul fosforescent.
Ai voștri știu să meargă pe bicicletă?
Surse foto: HopeQ8/ Flickr.com și BikeGlow/ Facebook.com.