Ai investit o suma impresionanta pentru a achizitiona cel mai nou model de iPhone, insa chiar si un device super-interesant ca iPhone-ul poate deveni plictisitor la un moment dat, nu-i asa? Partea buna este ca exista cateva lucruri simple pe care le poti face pentru a-l personaliza si pentru a te simti ca folosesti un smartphone nou de fiecare data, fara sa scoti prea multi bani din buzunar, sau chiar deloc.  Iata ce poti face si tu chiar acum pentru a-ti personaliza iPhone-ul:  

1. Schimba periodic husa 

O husa de telefon pentru iPhone 11 nu ne ajuta doar sa protejam smartphone-ul de lovituri si de zgarieturi, ci si sa ii schimbam aspectul foarte usor. Avem o multime de modele dintre care sa alegem, cu un aspect diferit dat de culoare, tip sau materialul din care sunt realizate. Chiar daca urmaresti doar sa schimbi aspectul smartphone-ului, ideal ar fi sa te gandesti si la protectia acestuia, investitia facuta cu noul iPhone fiind una considerabila, trebuie protejata in consecinta. Asa ca, daca te gandesti sa folosesti o husa, ti le recomandam in primul rand pe cele din silicon, materialul care absoarbe cel mai bine socurile cauzate de lovituri. Si le gasesti intr-o multime de culori si modele, poti avea practic un smartphone nou infiecare zi! 

2.Seteaza un wallpaper unic 

Daca vrei ca wallpaper-ul iPhone-ului tau sa iasa in evidenta, iti recomandam sa folosesti poze facute chiar de tine sau sa descarci unele cool de pe internet. Atentie, insa, trebuie sa aiba o rezolutie foarte buna. Daca ai putin timp liber la dispozitie, poti crea mai multe wallpaper-uri pe care sa le schimbi oricat de des vrei, cu doar cateva click-uri. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea Wallpaper din Settings pentru a selecta imaginea pe care vrei sa o setezi in momentul respectiv. 

3.Schimba tonul de apel si notificare de mesaje noi 

Nu ti-ar placea sa te apeleze cineva atunci cand esti in oras iar iPhone-ul tau sa sune la fel ca toate celelalte, nu? Poti schimba foarte usor ringtone-ul si sa il inlocuiesti cu melodia preferata. Iar cand te plictisesti si de aceasta, poti inlocui din nou cu cea mai noua melodie. 

4. Personalizeaza ecranul de blocare 

Un alt lucru pe care poti sa il faci pentru a-ti “innoi” iPhone-ul fara sa cheltuiesti nici un ban este sa personalizezi ecranul acestuia. La fel ca in cazul wallpaper-ului, poti folosi poze facute de tine sau poti decarca imagini interesante de pe internet. 

5.Instaleaza fonturi personalizate 

Un alt mod prin care iti poti personaliza foarte usor iPhone-ul este sa folosesti fonturi speciale. Cateva dintre aplicatiile Apple care iti permit sa folosesti fonturi personalizate sunt Mail, Pages, Keywords si Numbers. Cel mai bine e sa descarci fonturi personalizate prin aplicatii pe care le gasesti in App Store.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile foarte simple pe care le poti face pentru a personaliza noul tau iPhone, fara a scoate prea multi bani din buzunar. Pe internet vei descoperi o multime de aplicatii care te vor ajuta sa personalizezi smartphone-ul.

Photo by Jess Bailey Designs from Pexels