Tom Degetel
În acest weekend, avem cinci piese de teatru pentru voi. Câteva dintre ele, vi le-am recomandat și în trecut, dar poate le-ați ratat, nu strică să le mai trecem un pic în revistă. (Din seria ”dacă voi nu le vreți, vă mai dăm o șansă” :)).
Sâmbată, 20 februarie, de la ora 11.00, avem ”Motanul Încălțat” la Teatrul Țăndărică. O poveste pe placul celor mici, având în rolul principal un motan ceva mai năzdrăvan decât Garfield, care se îmbracă în haine de cavaler pentru a-și ajuta stăpânul să scape de necazuri. Într-un final, ajunge la curtea regală și devine cel mai răsfățat motan. Bineînțeles, drumul nu-i este lipsit de aventuri. Spectacolul durează aproape o oră și îi așteptă pe copiii între 3 și 10 ani.
La Teatrul Ion Creangă, tot sâmbătă, de la ora 11.00, pe cei mici îi așteaptă Pinocchio cu fascinanta lui poveste de viață, de la marionetă până la transformarea î nom. Spectacolul, care durează o oră și 40 de minute, se adresează copiilor de peste 5 ani.
Tot sâmbătă, la Clubul Țăranului Român, de la ora 11.00, Paiața Party vine din nou cu ”Vrăjitorul cel pofticios”, un spectacol care urmărește educația nutrițională a celor mici.
Pentru duminică, 21 februarie, vă propunem așa:
La Teatrul Ion Creangă, de la ora 11.00, avem ”Sămânța vrăjită”, după un scenariu de Commedia Dell’Arte a cărui temă principală este armonia. Spectacolul durează aproximativ o oră și jumătate și îi așteaptă pe copiii de peste 8 ani.
La Teatrul Țăndărică îl găsim pe ”Tom Degețel”, povestea băiețelului mare cât un deget, care este dăruit de un vrăjitor unei familii care își dorea foarte tare copii. Într-un final, Tom ajunge la curtea regelui și … restul rămâne de văzut duminică, de la ora 11.00. Spectacolul este pentru copiii de peste 3 ani.