Cam așa ar suna un meniu de weekend preparat pe bază de teatru. În continuare, să le luăm pe rând:
Sâmbătă, 6 februarie, începând de la ora 11.00, avem cinci oferte, în cinci locuri. Cum e imposibil să le bifați pe toate, vă lăsăm să alegeți.
Incepem de data asta cu o recomandare pentru cei mari – parinti si nu numai. Important este sa iubiti teatrul si sa vreti sa il cunoasteti mai bine pentru ca de astazi incepe Atelierul de Teatru – 1st session free 😉
La Clubul Țăranului, Paiața Party vă așteaptă cu ”Rățușca cea urâtă”, o adaptare după Ch. Andersen, care se adresează copiilor între 2 și 8 ani și durează 35-40 de minute.
Mergem mai departe și la Teatrul Ion Creangă îl găsim pe ”Pinocchio” într-un spectacol pentru copiii de peste 5 ani. Aventura durează o oră și jumătate și propune micilor spectatori o viziune mai modernă a lui Pinocchio.
punguta cu doi bani
La Teatrul Țăndărică găsim ”Punguța cu doi bani”, o haioasă punere în scenă a poveștii lui Ion Creangă, cu personaje din lumea animalelor, dar care vorbesc și trec prin tot felul de întâmplări. Spectacolul durează o oră și îi așteaptă pe princhindeii mai mari de 3 ani.
Programul de sâmbătă se oprește aici.
Pentru duminică, 7 februarie, de la ora 11.00 avem așa (la alegere):
”De-aş fi Scufiţa Roşie”… v-aș trimite la Teatrul Ion Creangă :). Spectacolul este o adaptare după Charles Perrault, în care o fetiță pasionată de internet (aviz amatorilor!) își dorește și reușește să devină Scufița Roșie. Piesa se adresează copiilor de peste 7 ani și durează aproximativ o oră și jumătate.
La Teatrul Țăndărică cei mici o pot vedea pe ”Mica Sirenă” îndrăgostită de un prinţ şi nevoită să lupte cu forţele răului şi cu prejudecăţile tuturor pentru a-şi apăra iubirea şi visul de a părăsi lumea în care trăiește. Spectacolul este pentru copiii mai mari de 3 ani și durează o oră.
marian ralea
La Teatrul Național, Marian Râlea le propune copiilor să urce pe scenă și să devină chiar ei eroii din povești. Alături de Trupa de Copii, Magicianul Poveștilor îi așteaptă pe cei mici la Teatrul Național pentru Copii.