Cei trei purcelusi - Teatrul Tandarica
Așa cum, probabil, v-am obișnuit… dacă e weekend, e teatru și iarăși vă propunem mai multe piese din care sunteți liberi să alegeți ce doriți.
Sâmbătă, de la ora 11.00, la Teatrul Ion Creangă vă așteaptă Cenușăreasa. Copiii o vor cunoaște pe mica și harnica fetiță, care devine, în final soția prințului, cu ajutorul Zânei Bune. Spectacolul, care durează o oră și jumătate, îi așteaptă pe copiii de peste 5 ani.
Cenusareasa - Teatrul Ion Creanga
A doua zi, tot de la 11.00, Teatrul Ion Creangă vine din nou cu Pinocchio (pentru cei care l-au ratat saptamana trecuta).
Teatrul Țăndărică îi așteaptă sâmbătă pe cei mici cu ”Cei trei purceluși” în scenă. Piesa spune povestea celor trei frați purceluși care se hotărăsc să ia viața în piept și trec prin tot felul de întâmplări.
Spectacolul începe la ora 11.00, durează o oră și se adresează copiilor între 3 și 7 ani.
Pentru duminică, Teatrul Țăndărică a pregătit din nou ”Gulliver în țara piticilor”, cu începere de la ora 11.00, și îi așteaptă pe prichindeii de peste 4 ani.
La Clubul Țăranului, Paiața Party îi așteaptă pe cei mici cu ”Șoricelul cel prostuț”. Spectacolul durează 35-40 de minute, este adresată copiilor între 2 și 6 ani și spune povestea unui șoricel răsfățat care nu poate adormi decât dacă o dădacă îi cântă și îl leagănă.