Alba ca zapada si cei sapte pitici
Știți că noi mai povestim din când în când despre aplicațiile care ni se par amuzante sau utile pentru copii. De data aceasta am descoperit una care se încadrează în prima categorie, pentru că ne putem transforma în personajele din poveste și putem schimba cursul poveștii așa cum vrem noi.
Să vă explic mai pe îndelete ca să înțelegeți exact ce spun. Aplicația se numeste “Crazy Face – Snow White” și ne oferă toată personajele importante din povestea “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. Odată ce avem fețele personajelor și cu tehnologia din spatele iPhone-ului sau iPad-ului atunci când vorbim noi, buzele personajelor se mișcă. Cu ce ne ajută asta? Păi dacă așezăm device-ul în fața noastră nu mai vorbim noi înșine, ci personajul ales. Așadar, înainte de culcare, dacă cei mici s-au plictisit de poveștile citite din cărți atunci vă puteți transforma chiar voi în Albă ca Zăpada sau în mama ei… ori chiar în oglinda vrăjită care poate vorbi.
Ca să înțelegeți mai bine, priviți mai jos cum funcționează exact:

Eh? Cum vi se pare? Eu cred că va fi mai mult decât amuzat!
Aplicația numeste Crazy Face – Snow White costă un pic cam mult, în comparație cu altele, mai exact este 2.99$ și este compatibilă cu iPhone, iPad su iPod Touch cu iOS 3.0 sau o versiune mai nouă. Dacă aveți iPod Touch trebuie să aveți și un microfon prin apropiere pe care să-l folosiți, pentru că iPod-ul nu are și microfon incorporat.
În rest… la cât mai multe povești și la cât mai multe idei. 🙂