Obișnuiți cu prețurile foarte piperate pentru hainele pentru copii, veți ridica din sprâncene atunci când veți vedea prețurile de pe Pifou.ro. De exemplu, eu țineam minte că o pereche de botoșei pentru bebeluși costă vreo 30 de lei, asta dacă nu doream să mă arunc spre unii mai scumpi și mă îndreptam către un preț modic, făcând un pic rabat de la calitate. În magazinul despre care vă povestesc o pereche de botoșei brodați costă 3 lei. Da, ați citit bine, un pic mai puțin decât o pâine. Unde mai pui că fiecare produs cumpărat ajută afacerea românească să se dezvolte, să prospere și să scoată pe piață din ce în ce mai multe modele de hăinuțe pentru copii. 🙂
Ok, dar până la urmă care sunt lucurile de care avem nevoie pentru toamna aceasta?

Geacă fete / băieți

În primul rând de o jachetă, nu? Dacă aveți acasă copii în vârstă de 3 ani, trebuie să știți că geacă Pifou este din tercot matlasat, moale și fin, iar interiorul este căptușit pentru a ține de cald, cu bumbac pieptănat.
Costă aproape 55 de lei și o puteți cumpăra în varianta albastră sau în cea roșie, după gusturi.

Hanorac Maimută

Este un hanorac pentru zilele haioase, care transformă copilul într-o mică maimuțică. E călduros pentru că făcut  din polar moale, iar la interior este căptușit și el cu bumbac pieptănat.
Preț? 75 de lei, cu tot cu TVA.

Special pentru bebeluși

Și avem și câteva propuneri pentru bebeluși: păturici moi și port-bebe, prețurile încep de la 19 lei. Nu, nu este o glumă și nici strategie de marketing, uitați-vă chiar voi la secțiunea specială pentru bebeluși și veți vedea.
La final, vă recomand să vă aruncați un ochi pe toată colecția pentru anotimpul rece de la Pifou, și vă întreb: care a fost prima hăinuță mai groasă pe care ați scos-o din șifonier anul acesta?
Sursă foto: yowlong/ Flickr.com.