Fibrele naturale din haine reduc iritațiile de pe pielea copiilor, pielea lor este și de până la cinci ori mai subțire și deci mai sensibilă decât a adulților, motiv pentru care în primele luni de viață bebelușii au de multe ori tot felul de iritații.
Gândiți-vă la hăinuțele confecționate din materiale care sunt 100% naturale, fără niciun fel de pesticid, care nu conțin crom și ce sunt plăcute și delicate la atingere. Apoi gândiți-vă la faptul că un tricou banal, obișnuit, care pare destul de moale și pe care-l găsim în cele mai multe magazine clasice pentru copii. El este compus, în cele mai bune cazuri, din 70% bumbac și restul de 30% pesticide. Care dintre cele două opțiuni de mai sus ar fi cea mai bună pentru copiii voștri? Prima, evident, dar veți spune că de cele mai multe ori hainele cu fibre organice sunt scumpe, de aceea preferați îmbrăcămintea “obișnuită”.
Eh, nu e chiar așa, pentru că prietenii noștri de la Napati.ro oferă tot felul de reduceri. De exemplu, acum la hainele organice sunt reduceri de până la 55% la multe dintre produse. Oferta este valabilă până pe 24 septembrie și chiar dacă sunteți de părere că nu trebuie să vă grăbiți, eu vă sfătuiesc să o faceți pentru că stocurile se vor termina, cât ai zice “eco”.
PS – și dacă sunteți de părere că facem reclama este adevărat, asta facem 😀 dar nu pentru că trebuie, ci pentru că VREM, pentru că noi credem în hainele și mâncarea ecologice și pentru că am testat și folosim haine, hrană și cosmetice naturale și suntem mai mult decât mulțumiți de ele. Reclama pe care o facem nu este una contra cost, doar dacă veți achiziționa produse prin link-ul nostru personalizat o mică parte din suma de bani pe care o plătiți pe produse ajunge și la noi, ceeea ce ne ajută să continuăm să vă povestim cât de fun este să fii părinte. 🙂
Voi ați încercat hainele organice?
Sursă foto: slapjack/ Flickr.com.