Cu toate de mai sus și multe, multe altele ne așteaptă Kabanoki Family Spa Center, un loc unde răsfățul este la el acasă.
Kabanoki Family Spa Center s-a deschis la final de iulie și este localizat în partea de nord a Bucureștiului, mai exact lângă Complexul Comercial Baneasa.
De ce ne place locul? Pentru că centrul este conceput pentru familii. Are atât o piscină de 17 metri lungime și 5 lațime, cu o adâncime de 1.10 metri pentru cursurile de înot, ședințele de aqua-gym etc, dar și un bazin destinat exclusiv bebelușilor. Găsim aici atât jacuzzi pentru mame, cât și saune uscate pentru tătici (sau invers), este dotat și cu o zonă pentru masaj de relaxare, dar există și sală de kinetoterapie.

Mom and Baby Aqua Gym

Există și servicii de gimnastică special concepute pentru mamă și bebeluș. Practic, kinetoterapeutul urmărește mămica în programul personalizat de gimnastică și în același timp parcurge cu bebelușul o oră de gimnastică acvatică. Atât mama cât și bebe fac exerciții și independent, dar și împreună, ajutând bebelușul să se simtă în siguranță și oferind timp de calitate și zâmbete amândurora.
Dăm și noi o fugă la Kabanoki Family Spa Center și revenim cu detalii importante și impresii calde de acolo. 🙂
Voi ați ajuns până acum la acest centru?
Later Edit
Vă mulțumim pentru comentariile voastre. Sunt absolut valoroase. Asta ne arată și cum se poate schimba un loc și impresia directă a celor care au fost acolo.