Centrul Vechi este noul Dorobanți! Cam asta spun mulți care au fost și în localurile de pe Dorobanți și în cele din Centrul Vechi, iar când ne gândim la “buricul distracției” din București parcă ne vine greu să credem că printre baruri, cluburi cu muzică tare și multele șantiere pline de gropi dăm și de un restaurant child friendly.
După zicala “nu spunem niciodată, niciodată” Malagamba este un loc numai bun pentru aceia dintre voi care v-ați plictisit în casă și vreți să ieșiți de mână cu cei mici și să stați la o vorbă, cu un pahar de ceva bun în față și o farfurie cu delicatese italienești.
Primul lucru de care o să vă dați seama imediat ce veți intra în restaurant este faptul că nu e un alt loc fără personalitate. Nouă ne-a plăcut mult că peste tot dăm de tot felul de desene și mesaje care ne fac să zâmbim. “Sergiu Malagamba noaptea stinge lampa” – este unul dintre mesajele postate pe pereți.

Meniu special pentru copii

Așa cum vă spuneam un pic mai sus, week-end-urile sunt rezervate pentru familii. Cât de fain poate să fie? Sâmbăta și duminica aici sunt destinate pentru distracții cu cei mici. În timp ce voi, părinții, veți vorba despre una alta, copiii se distrează cu picturi pe față, desene și alte activități creative.
Unde mai pui că există și meniu special pentru copii, în care găsim și fructe.
Voi ați ajuns la Malagamba până acum? Mai știți și alte locuri child friendly pe care le-am putea vizita cu cei mici?
Surse foto: Malagamba/ Facebook.com.
[nggallery id=117]