Un astfel de caz este şi cel al ceainariei Bohemia, din apropierea parcului Cişmigiu.
Ceainaria Bohemia oferă un spaţiu amplu, într-un fel mi-a adus aminte de Green Tea. Astfel poţi alege să stai în una din cele trei încăperi, două dintre ele se află la parter, iar cea de-a treia este mansarda, care de altfel este şi piesa de rezistenţă e ceainariei, mai ales datorită fotoliilor care aduc a ceşti răsturnate, a pernuţelor aşezate ici-colo, a prezenţei masive a lemnului şi a luminii calde care te îmbie la relaxare.

Ceaiuri şi dulcegării

Ceaiurile sunt între 10 si 14 lei, iar selecţia de care vă puteţi bucura conţine ceai verde, negru, de fructe sau roibos. Să urmăriţi şi ceainicele în care vă sunt aduse aromatele ceaiuri, întrucât puteţi avea unul pictat manual, aşa ca o mică lecţie de pictură.
Dacă ni se face foame când suntem în ceainărie avem tot felul de sandvişuri sau crochete la dispoziţie, iar dacă ne dă târcoale pofta de dulce putem lua prăjiturele, pricomigdale sau gofre. Partea mai puţin plăcută este că acestea sunt din comerţ, lucru care nu prea se cade pentru un loc aşa frumos, unde te aştepţi să fie deserturi făcute în casă.

Fiind exclusiv spaţiu pentru nefumători puteţi veni în voie cu cei mici. Pentru ei şi nu numai în ceainărie se găsesc cărţi de joc, rummz şi table, iar pe viitor veţi putea juca si diferite boardgameuri. Pe site-ul ceainăriei scrie că aici urmează să fie organizate tot felul de evenimente (expoziții de pictură, lansări de carte, ateliere) mie una mi se pare locul perfect pentru lecturi pe poveşti pentru copii.
În drum spre ieşire nu uitaţi să vă opriţi la magazinul ceainăriei, pentru a vă face provizii din ceaiul preferat, iar dacă vă fac cu ochiul o cană, un set de ceai sau o cutie pentru depozitarea ceaiului, le puteţi cumpăra şi pe ele
Ceianăria Bohemia stă liniştită pe strada Poiana Narciselor la numărul 1, vis-a-vis de Conservator.
Pentru rezervări folosiţi numărul 0727333631.
Programul este de luni până vineri de la 14 la 22, iar sâmbătă şi duminică de la 17 la 23.

Voi ce alte locuri frumoase child friendly mai știți prin București sau prin alte orașe de la noi?
[nggallery id=116]