fitcamp
Doar norocoasele ajung după naștere cu doar trei kilograme în plus. Excepție fac femeile care, culmea, au aceeași greutate ca înainte de perioada de materinitate, dar să nu ne gândim la ele, pentru ca sunt puține și le supărăm rău pe celelalte.
V-ați prins, vorbim de cum să scapi de kilogramele în plus, kilograme adunate cu grijă, câteva luni bune, timp în care un suflețel și-a găsit “casuță”  la tine în burtică.
Masa dieta
Un bob de mazăre pe zi, ore întregi de exerciții complicate sau o dietă strictă nu sunt deloc pe placul tău. Și nici nu ar trebui să te simți vinovată pentru asta, nu sunt pe placul nimănui, crede-mă. Nu-i nici măcar sănătos!
Apăi chiar dacă ai avea ditai voința și ar fi și sănătos, cum să-i prepari soțului o friptură la cuptor și tu să mănânci trei boabe de mazăre? Așa-i că ai avea momente în care și laptele praf ți s-ar  părea delicios?
Nu te îngrijora că avem și soluții. Nu, nu soluții cu o foaie de varză și exerciții ce durează o zi întreagă, pentru că știm și noi că ai grijă de un kinder 24 de ore din 24 și nu ai timp să faci asta.
Campioana mondială la fitness, Diana Oprea și medicul nutriționist dr. Veronica Daghie au creat FitCamp, program de care v-am mai povestit noi. Pe scurt, este un program în premieră în România ce oferă exercțtii video, program complet de nutriție, 96 de training-uri, 6 ședințe de coaching live și multe, multe altele.
Și ca oferta să fie completă, vă anunțăm că FitCamp este la super ofertă, așa ca de super dietă: 70% DISCOUNT. Modulul 1 costă acum numai 10 Euro și poate fi cumpărat de pe site-ul FitCamp.

Ca ultim sfat de la noi – Ține minte ca doar tu ai controlul asupra dietei tale! Sucees și așteptăm vești!
Voi ce diete ați încercat? Au dat roade? A încercat cineva FitCamp? Dacă da, spune-ne și nouă!
Sursa foto secundară – Elitsa/ Flickr.com