fit-camp.ro cu Diana Oprea
Unele femei își doresc să dea burta jos, depun toate eforturile (sport, diete sau alte metode) și reușesc. Ajung la un abdomen frumos. Ei bine, femeile însărcinate dau burta jos nu chiar fără efort, dar o fac destul de repede. Diferența dintre ele și unele femei este că ele, însărcinatele, după ce dau burta jos nu rămân cu un abdomen frumos. Cine a trecut prin asta poate sa confirme, cine nu… să ia aminte :).
De cele mai multe ori, dietele care dau rezultate destul de repede sunt cele care au și sport în meniu. Pentru o proaspătă mămică, a face sport nu e chiar atât de simplu.
Nu poți merge la sală de câte ori este nevoie, din simplul motiv că nu ai timp. Chiar de la lipsa timpului a venit ideea Fit-Camp de a pune la punct un program care oferă soluția perfectă, fără a fi nevoie de o deplasare la sala de sport. Acesta se desfășoară numai online și presupune exerciții fizice, dietă, consiliere și coaching. Mai presus de toate, ai libertatea de alege singură locul și momentul pentru a exersa.
Programul este structurat pe 12 săptămâni, înscrierea se face pe Fit-Camp.ro și nu este gratuită. Dacă te înscrii până în data de 15 februarie, ai parte de o ofertă specială: costul este de 325 de lei, față de 425 în mod normal.
Ca să vezi cam despre ce este vorba, poți alege să primești pe e-mail o mostră din acest program , trainingul pentru un abdomen perfect (gratuit) și în funcție de asta decizi dacă te înscrii sau nu.
FitCamp. Programul de fitness al unei siluete perfecte. Creat si prezentat de Diana Oprea, campioana mondiala la fitness.