Dermatologii povestesc an de an, încă de la primele raze ale soarelui de vară, că ar trebui să ne protejăm pielea, iar pielea copiilor este cu mult mai sensibilă decât a noastră. Pentru că nouă ne place soarele, mai ales că ne îndeamnă la joacă, și pentru că nu putem să ieșim la plimbare sau în parc și să mergem doar pe la umbră (deși se pare că nici la umbră nu suntem protejați total), am căutat câteva creme care să protejeze piticii de razele dăunătoare.
Am descoperit mai multe la Napati și cum produsele bio se află printre preferatele noastre, ne-am gândit să vi le prezentăm, pe scurt, și vouă.

    • Loțiune de soare SPF 10
      Așa cum ne spune și denunirea, loțiunea are factor de protecție 10! Poate veți spune că este cam mic pentru pielea copiilor, însă noi ne-am  gândit că nu toate zilele sunt unele cu soare puternic pe cer, așa că ar trebui să avem la îndemână și o cremă SPF 10. Are și vitamina E și provitamina B5, iar extractele de plante întăresc rezistența pielii. Crema costă 58 lei.

    • Loțiune de soare SPF 20
      Cu un factor ceva mai ridicat de protecție, loțiunea de soare SPF 20 costă un pic mai mult, prețul ridicându-se la 63 de lei. Cel mai important însă este faptul că aceste loțiuni sunt bio, adică nu conțin deloc conservanți artificiali care vor avea o influență nefastă asupra pielii.

    • Loțiune protecție solară SPF 25
      Dacă faceți un grătar și sunteți convinși că cei mici vor sta în soare o lungă perioadă de timp, factorul de protecție ar trebui să crească. Loțiunea cu SPF 25 este una care rezistă la apă, nu este una grasă, deci intra în piele imediat și are extracte de aloe vera, floare de colț, soc și levanțică organice. Un tub de 150ml costă 91 lei.

    • Loțiune calmantă după soare
      Există și momente în care, pielea piticului fiind foarte sensibilă, se înroșește puțin! Dacă veți utiliza o loțiune calmantă însă, totul va reveni cât de curând la normal, unde mai pui că piticii nu vor mai simți nicio usturime și nicio iritație. Pielea se regenerează mai repede, iar bronzul va fi de lungă durată. Crema costă 63 de lei.


Voi folosiți creme de protecție solară atunci când ieșiți la plimbare cu cei mici? Aveți o marcă preferată și de încredere?
Surs foto principală: CCK_mom/ Flickr.com.