produse cosmetice naturale
Un produs cosmetic bio nu are grijă doar de viitorul nostru și de mediu, ci și de pielea noastră și de felul în care substanțele active din produse acționează și care sunt (sau nu sunt) efectele adverse ale unei acțiuni pe care o dorim cât mai rapid.
Din fericire, multe mămici și nu numai au început să conștientizeze despre efectele adverse ale utlizării unor produse de calitate și cum ele de cele mai multe ori au nu doar efecte mai rapide și mai vizibile, ci și utilizarea lor este una mai lungă, întrucât produsele necesită utilizarea unei cantități mai mici pentru efectele dorite.
Și pentru că tăticii sunt, de multe ori, cei care au cel mai mic colț din baie pentru produsele lor cosmetice, astăzi începem recomandările cu două produse pentru ei.
sampon barbatiȘamponul Itch Away anti-mătreață, pentru scalp iritat 
Este un șampon cu rozmarin, chiparos, ananas și tea tree organice, care oferă o acțiune antiseptică și antibacteriană.
Șamponul calmează scalpul iritat, elimină mătreața și mâncărimile, iar toate ingredientele sunt organice și demne de încredere.
Aftershave Balsam bio Weleda 
aftershaveNumărul produselor cosmetice pentru bărbați nu este ridicat: un deodorant bun, un gel de duș sau un săpun, un șampon și nu în ultimul rând spumă de ras și un aftershave ar fi de ajuns. Cel din urmă trebuie să calmeze pielea și să o hidrateze intens, iar acestea sunt promisiunile Aftershaveului Balsam bio Weleda.
Are aloe vera care hidratează şi răcoreşte, iar uleiul de jojoba protejează tenul împotriva uscării şi îi oferă fineţe. Cu un miros plăcut şi proaspăt, extractele de muşeţel şi smirnă îngrijesc pielea solicitată după ras într-un mod extrem de blând.
nuantator
Pentru mămici, lucrurile se complică un pic. Mi-a spus cineva acum mulți ani că machiajul de zi nu ar trebui să fie format decât dintr-o cremă nuanțatoare, un rimel și un luciu de buze, așa că am căutat câteva produse demne de luat în calcul.
Sun Flower Fluid nuanțator (Golden Beige Madara sau Rose Beige Madara)
În locul fondului de ten care încarcă foarte mult tenul, puteți apela la o alternativă mai ușoară, un nuanțator fluid care luminează și uniformizează aspectul pielii.
Acoperă din micile imperfecțiuni, iar cearcănele formate de nopțile nedormite ale mămicilor vor deveni mai puțin vizibile. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten și conține extracte de măceș baltic care hrănesc pielea cu vitamina C.
mascaraMascara bio pentru volum intens Lavera Trend Sensitiv
Cu ulei de jojoba organic, mascara nu doar oferă un efect pe termen scurt, ci hrănește și hidratează genele, făcându-le mai puternice.
Formula este una specială care se usucă rapid, deci nu aveți nevoie de mult timp pentru machiaj, iar periuța specială asigura lipsa genelor lipite.
luciu de buzeLuciu de buze bio Lavera Trend Sensitiv 
Un luciu de buze ne scapă din orice situație, indiferent cât de complicată este, pentru că ne oferă încrederea să zâmbim larg și des, iar asta garantează succesul .
Luciul de buze oferă un efect discret de strălucire, dar și hidratare intensă, atât de necesară mai ales că iarna vântul puternic și frigul fac ca buzele să fie mai mereu crăpate. Are ulei de măsline și de jojoba și multe vitamine și minerale, care ne ajută să zâmbim cu poftă mereu.
Este disponibil în mai mulțe nuanțe și anume: Almond Kiss, Magic Red, Rosy Promise, Sensational Brown, Shining Star.
Voi folosiți cosmetice bio?
Sursă foto principală: Frank Kovalchek/ Flickr.com.