Știți de Groupon nu? Eh, astăzi și doar astăzi e o super ofertă pentru jucăriile de pici! Cu 10 lei, veți primi reducere de 50 de lei la comenzi de 100 de lei de pe Dinoland și cu 30 de lei, reducerea se dublează, ajungând la 100 de lei, la o comandă minimă de 200 de lei.
Să vă explic să înțelegeți mai bine: vreți să cumpărați jucării de 100 de lei de pe Dinoland.ro și, dacă veți plăti 10 lei, la cumpărături, în loc de 100 de lei cât costă jucăriile mai scoateți din buzunar doar 50. Dacă veți alege varianta a doua, totul se traduce cam așa: vreți jucării de 200 de lei, plătiți acum 30 de lei și, în loc de 200, la final plătiți doar 100.
În speranța că m-ați înțeles, vă invit repejor să aplicați pentru ofertă, pentru că, așa cum știți, toate ofertele de pe Groupon nu sunt valabile mai mult de câteva ore. Tot e bine că aceasta ține o zi întreagă. Oricum, vedeți voi mai exact cât timp mai este valabilă, pentru că vă arată cronometrul de pe site-ul de reduceri asta.
A, da, era să uit ceva: odată ce ați achiziționat această ofertă mai primiți ceva – 15% reducere la următoarea sesiune de cumpărături de la magazinul cu jucării. Așa’i că pare prea frumos să fie adevărat? 🙂
PS – Pentru cei care nu au folosit până acum Groupon: este vorba despre un site de reduceri în grup. Cu alte cuvinte, plătiți o sumă mică de bani pentru a primi o reducere semnificativă la un anumit magazin. Acest lucru se întâmplă însă doar dacă oferta este activată (în cazul de față nu vă faceți griji, pentru că promoția este deja activă din momentul în care scriu eu acest text)
PS 2 – Vă anunțăm de existența acestei oferte pentru că Dinoland.ro este un magazin tare fain pentru pici și ar fi tare păcat să nu beneficiați de promoție, mai ales că în curând vine Ziua Copilului și toți picii merită jucării noi.