carucioare pentru copii
Dacă vreți să vă luați la întrecere cu ceilalți părinți din parc ori dacă vreți doar să demonstrați că al vostru cărucior este cel mai tare de la locul de joacă, e clar că trebuie să aveți unul care să se ridice la înălțimea așteptărilor. 🙂
Mămicile sunt convinse că vor înțelege asta, iar pentru voi, tăticii, nu văd care ar fi o explicație mai bună decât următoarea: e fix ca la mașini: una e să-ți iei o mașină din 1980 mai ieftină, dar care abia să ajungă la 50 km/h și care să se strice când îți e lumea mai dragă și alta e să-ți cumperi ultimul model de pe piață.
Am căutat, ne-am documentat, am analizat și am ajuns la trei modele de cărucioare. Nu fac ele cartofi prăjiți, dar celelalte lucruri la care vă puteți gândi cu siguranță că le fac, așadar începem:

Cărucior 3 în 1 Firkon Verano LX

În lista cu toate caracteristicile se specifică faptul că acest model are un cadru de aluminiu și este ideal pentru plimbări pe teren accidentat. Noi spunem că este numai bun pentru străzile din București care numai asfaltate cum trebuie nu sunt. Dacă mai pui la socoteală faptul că roțile din spate au suspensii reglabile, e clar că piticul vostru se va odihni regește în cărucior.
Despre siguranța copilului, vă spun că modelul are o centură de siguranță ce se prinde în cinci puncte și are și o frâna ca nu care cumva să o ia din loc atunci când n-ar trebui.
Căruciorul are muuulte alte caracteristici, dar zic mai bine să le descoperiți singuri. Prețul modelului este de 1760 lei.

Cărucior Chipolino Optima 3 în 1

Modelul este conceput înclusiv pentru bebeii de o lună și scaunul se poate așeza fie cu fața, fie cu spatele la părinte ,în funcție de dorințele voastre.
Bebe va sta foarte confortabil, mai ales că spătarul are trei poziții de înclinare și toate celelalte lucruri de care are el nevoie la o plimbare nu-l vor deranja deloc, ele fiind poziționate frumos de voi în coșulețul de sub cărucior ori în rucsacul de sub mâner.
Cu tot cu husa pentru piciorușe și alte accesorii, căruciorul costă 1499 lei.
Carucior Chipolino Optima 3 in 1 2011

Cărucior copii 3 în 1 Drift

La modelul acesta nici nu știu cum să încep! Numai uitați-vă la fotografia de mai jos. Serios! Păi are spătarul și suportul de picioare reglabile, ambele în trei poziții, apoi are bara de protecție detașabilă, roțile din față sunt pivotante și se pot fixa, normal că vine cu centura de siguranță fixată în cinci puncte. În plus, este dotat și cu învelitoare de picioare, cu un coș pentru accesorii, o husă detașabilă, un landou, ba chiar și cu un coș auto.
Dacă nu ați amețit printre caracteristici vă spunem că prețul este de 948 lei și vă lăsăm cu o listă completă de caracteristici ale căruciorului.
Carucior copii 3 in 1 Drift
Voi cum vă alegeți ori v-ați ales cărucioarele? Care au fost criteriile după care le-ați ales?
Sursă foto principală: jpctalbot/ Flickr.com.