Ce iubesc cel mai mult copiii? Jucăăăăriiile!!!
Atunci când ne uităm la un desen animat sau când vedem un film nou sau mai vechi ce ne place, copiii vor ține minte personajul negativ, personajul pozitiv și… cam atât, pentru că acțiunea în sine nu mai este foarte importantă după un timp. Personajele pot deveni însă realitate, asta dacă știm unde să căutăm figurine cu eroii din filme sau cu personajele prezente la televizor, în cărți sau în basmele citite seara.
Există un magazin doar cu figurine cu personaje pe gusturile tuturor! Un fel de loc unde se adună toate personajele cool care așteaptă să intre în posesia cuiva pentru a arăta cât de tari sunt și în realitate. Adică figurine ce le cumpărăm, teoretic, pentru copii și apoi ne rugăm de ei să ni le mai dea și nouă măcar cinci minute să le admirăm un pic.

„Tu nimic, Batman! Batgirl!”

Din seria Batman Begins, vi-l prezentăm chiar pe Batman! Figurina Batman vine cu tot cu tot felul de accesorii nelipsite eroului nostru.
Jucăria este destinată copiilor de peste 4 ani și… părinților fani Batman!

Fetițele parcă nu se pot bucura de Batman, dar ce ziceți de o figurină Batgirl? Eh? Parcă se schimbă datele problemei, nu? Ea se luptă atât cu criminalii periculoși, cât și cu plictiseala ce poate interveni în cele mai nepotrivite momente.

Microbiști, uniți-vă!

Orice tată sau băiețel microbist a auzit de Ronaldihno! Eu știu că a fost multiplu campion cu Barcelona și AC Milan și sunt fată, deci vor ar trebui să știți mai multe despre el.
Figurina Ronaldihno vine chiar în poziție de sut în foarfecă (sper că am zis bine) ce mai… e gata de intrat pe teren sau pe masa cu jucării!

Pe o pânză de păianjen

Oare despre cine să fie vorba? Vă mai dau un indiciu: este erou și se îmbracă mereu în negru! Exact: Spiderman are un set de construcție cu nu mai puțin de 122 de piese și cu patru variante de construcții! Adică e chiar mai tare decât în desenul animat ori în film!

I’m a Barbie girl…

Orice fetiță care se respectă are o păpusă Barbie acasă! Vine vara și ar cam trebui să fie o figurină în costum de baie, nu? Cu ochelari de soare și cercei, figurina Barbie are chiar și perie de păr!

Cam acestea sunt cele care ne-au atras nouă atenția, dar voi mai puteți găsi muuulte, multe altele cu Stapanul Inelelor, Harry Potter, Star Trek, Hannah Montana, Star Wars, Avatar, Indiana Jones și alte povești mai vechi ori mai noi în magazinul online plin cu figurine simpatice. 🙂
Ce personaj v-ar plăcea să aveți acasă?
Sursă foto principală: ladylucente/ Flickr.com.