Dacă tot ne adresăm românilor, vă propun Pifou, magazinul românesc pe care noi l-am mai lăudat și cu alte ocazii și care are și secțiune specială pentru cei care doresc să-și deschidă propria afacere și au nevoie de cumpărături en-gros.
Cu o experiență de peste 18 ani în spate și mai bine de 500 de clienți la nivel național și internațional, nu cred că mai este cazul să vă povestesc despre calitatea cusăturilor, a materialelor și a altor detalii, dar mi se pare corect să vă spun despre prețuri.

Costurile variază de la model la model și, foarte important, prețul este indirect proporțional cu cantitatea aleasă. Mai exact, dacă aveți de gând să vă deschideți un magazin mic, atunci să spunem că nu veți cumpăra mai mult de 10 bucăți dintr-un anume model, dar dacă observați că ele sunt vândute repede, poate comanda va crește la 100, moment în care și prețul pe bucată este mai mic.
Cât despre produse ele sunt pentru toate gusturile și sezoanele, deci vă puteți uita cu precădere la cele destinate sezonului rece, pentru că veți găsi cu siguranță ceva care să vă placă în oferta Pifou.