Am povestit în mai multe rânduri despre hainele bio și cât de important este ca pielea copiilor, indiferent de vârsta pe care o au, să fie atinsă doar de haine fără coloranți, care pot să o irite sau alte substanțe toxice care pot provoca adevărate probleme în timp. La ultimul articol ați ridicat o problemă: hainele bio sunt scumpe și este adevărat, la multe dintre magazinele de la noi prețurile sunt ceva mai piperate decât la îmbrăcămintea care nu este făcută doar din bumbac natural sau alte țesături naturale. Ei bine, există o alternativă minunată: Pifou.
Pifou este primul producător de haine organice pentru copii din România, deține certificările care atestă faptul că hainele sunt realizate din bumbac organic, iar asta nu a modificat deloc prețul produselor.
De exemplu, un body pentru bebeluși costă în jur de 26 de lei, cel mult 28 de lei, în funcție de model, iar prețul la un costumaș (format din jachetă, pantaloni și bonetă) nu sare de 35 de lei.

Găsiți toate produsele organice pentru copii într-o categorie dedicată pe site-ul magazinului și, patrioți fiind, vă reamintim că sunt producători români, deci orice achiziție și reclamă pe care le-o facem o facem pentru România.
Sursă foto: NCBrian/ Flickr.com.