În primele luni te adaptezi, nu e deranjant. În următoarele începi să improvizezi, lași jeanșii cu un nasture deschis si tragi o curea peste, încă mai merge. Dar ce te faci pe la mijlocul perioadei de sarcină când ești ca un pepene si te pregatești să devii hipopotam?
Te îmbraci ca să te acoperi, dar ar merge o bluză mai dragută care să-ți rotunjească frumos burtica și să te mândrești cu ea. Sau ai un eveniment, o nuntă, un botez, n-o să mergi in salopetă să arăți ca un Dorel când in jurul tău doamnele își etalează ținutele.
Pentru a evita situațiile de criză (specifice tuturor femeilor, nu doar gravidelor) care pornesc de la ”n-am cu ce să mă îmbrac” vă prezentăm magazinul online marialetitia.ro.
Având în vedere că începi să te miști destul de greu și obosești din ce în ce mai repede, un magazin care să-ți aducă produsele la ușă e exact ce-ți trebuie.
Hainele sunt foarte cool si prețurile sunt mai mult decât accesibile. Spre exemplu, rochița din imagine costă 135 de ron. Oferta este bogată: jeanși, cămăși, pulovere, pijamale, lenjerie, dresuri, fuste, rochii, sacouri, toate pentru gravide.

Magazinul are si hăinuțe pentru bebeluși, dar toate la timpul lor, acum vorbim despre situația în care bebe e încă în burtică. Comenzile se pot face și prin telefon, produsele vin repede, în funcție de modalitatea de livrare, dar toate detaliile acestea se găsesc pe site.
Spor la cumpărături!
Sursa Foto: www.marialetitia.ro