Imaginarium
Vorbim despre călătorii și nu de orice fel… adică vorbim despre cele în care plecăm să-i plimbăm pe copii, fie ei mai mari sau mai mici.
Să începem cu cei mici (și la noi au bebelușii prioritate 🙂 ). Ca să nu vă cărați cu pătuț pliant, că și ăla ocupă loc considerabil, am găsit geanta-pătuț. Când e geantă, e geantă – adică vă puteți pune lucrurile în ea. Când e pătuț, e pătuț… doarme bebe.
Este geanta de voiaj de la Imaginarium, Eg Babywiege Travel 2 in 1, care se trannformă foarte ușor în pat pentru copil. Transformarea se poate face și fără să goliți lucrurile din ea. Acum să nu vă imaginați că se va transforma în ditamai patul matrimonial. Nu, se transformă într-unul mic, perfect pentru un bebeluș.
patut baby travel imaginarium
E perfectă (ea, geanta) pentru că e destul de încăpătoare și e perfect (el, pătuțul) pentru nu ocupă mult spațiu. Dacă sunteți cazați într-o cameră mai mică nu va fi nicio problemă, poate fi pus și pe masă. Ca să nu mai vorbim că, dacă e nevoie ca bebelușul să fie schimbat pe drum, geanta se face pătuț cu tot cu lucrurile din ea.
O găsiți în magazinele Imaginarium (Imaginarium Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu nr 546-560 și Imaginarium Sun Plaza, Bd. Văcăreşti nr. 391) și costă 300 de lei. Am uitat să vă mai spunem că are și un buzunar izoterm unde puteți păstra biberoanele sau își păstrează tati o bere rece 🙂 .
Și acum să vorbim și despre copiii un pic mai mari. Tot la aceste magazine găsiți pentru ei valiza cu rafturi Trvl Organizer. După ce v-am povestit despre geanta-pătuț, trebuia să vorbim și despre geanta-dulap . Asta e pentru copii mai mari, care se descurcă singuri cu lucrurile lor… sau îi învață să se descurce și să fie organizați. Are 4 rafturi, compartiment separat pentru încălțăminte… V-am zis că e dulap! Din nou, să nu vă imaginați că e cât dulapul, poate doar la preț 🙂 . Costă 250 de lei (249, dar am rotunjit noi ca să fiți plăcut surprinși în magazin).
travel organizer ecoalf
Drum bun!