Imaginarium e unul dintre locurile acelea care te enervează pentru că atunci când ai fost tu mic nu ai avut parte de așa ceva. În același timp, te bucuri că prichindelul tău are ocazia să se joace, să învețe, să se amuze și să descopere jucării create din respect pentru el.
El intră pe poarta mică, tu nu ai de ales decât poarta mare. Înăuntru găsiți jucării pentru bebeluși, pentru copii mici și mari, chiar și pentru adolescenți. Mașinuțe, babywalker din lemn, păpuși, culori non-toxice, jocuri de logică, truse pentru protejarea mediului, cărți din plastic, truse medicale , în plus jucării pe care nici măcar nu îți imaginezi că există.
Cei de la Imaginarium zic: 

“1.Credeti ca trebuie sa le interzicem copiilor să se joace?
DA
Ar trebui să interzicem copiilor să se joace cu produse care nu respectă cu strictețe regulile de siguranță
2. Poate o jucărie să facă un copil nefericit?
DA
Jucăriile care favorizează violența, discriminarea și excluderea, individualismul egoist…care nu tratează copiii ca ființe sensibile sau care nu contribuie la formarea si educarea personalității lor.
3. Pot jucăriile bune să facă rău copiilor ?”
Raspunsul la aceasta intrebare si restul articolului, il poti citi pe siteul www.imaginarium.ro.
Jucăriile se pot comanda și la voi acasă, după ce ați răsfoit catalogul. Primul magazin Imaginarium a fost deschis în Centrul Comercial Militari, iar de curând s-a mai deschis unul în Sun Plaza (shopping mall) pe Calea Văcărești.
Noi atât vă spunem: a apărut un catalog nou, plin de colecția de primăvară și… luați-vă cardul la voi :).
Sursa foto: Flickr/ Raïssa Bandou