carucior sport pentru bicicleta
Ce au copiii… întâi de toate trebuie să vă spunem ce au părinții. Au biciclete. Și în prima zi am tot văzut biciclete cu remorcă, în care stăteau chiar și doi copii.
Cărucioarele ne-au sărit în ochi cele pentru 2 sau 3 copii, în care cel mare avea locul de jos, în șezut, iar sus era cel mai mic, în scoică sau landou. Vă puteți face o idee (atât preț, cât și imagine) pe amazon.co.uk.
În al doilea rând, am mai remarcat un tip de cărucioare mari și spațioase. Acestea erau cele mai întâlnite. Până când am elucidat misterul lor: aceste cărucioare erau, de fapt, remorcile de la bicicletă cărora li se montase o roată sau două (în față). Este vorba despre cărucioarele Chariot și sistemul CTS. Adică un mijloc de transport al copilului, care este (vorba aia 🙂 )  în 1. Poate fi, în primul rând, cărucior de două feluri: cu 4 sau cu 3 roți. Poate fi și remorcă pentru bicicletă și poate fi și fixat cu ajutorul unei centuri la brâu și tras, iar mama rămâne cu ambele mâini libere (e ideal pentru jogging).
Chariot
Prețul? Neprețuit 🙂 . Noi l-am găsit pe astore.amazon.com, începând de la 500 și ceva de dolari, adică cel mai ieftin atât costă. Sunt sport sau clasice și prețul diferă. Am găsit și unu mai ieftin, doar pe la vreo £110,  da e altă firmă: Bumper Explorer Solo Trailer.
Sursa foto: Clinton Steeds / Flickr