Dupa numai doi ani in care Perfect Tour este singurul tur operator roman al Disneyland Paris in Romania, performantele si vanzarile de excursii catre aceasta destinatie au atins performante remarcabile.
Acest lucru este evidentiat si de o premiera continentala, al carei beneficiar este agentia Perfect Tour.
Pentru prima oara in istoria Disneyland Paris, un touroperator din Romania a participat la cel mai mare eveniment destinat agentiilor de profil de pe batranul continent: Disney Star Live Experience. Manifestarea este organizata in onoarea celor mai bune agentii, care au performat cele mai mari vanzari pentru pachetele Disney. Astfel, Romania a fost prezenta pe podium pentru prima oara in istoria Disneyland Paris.
Perfect Tour a obtinut recunoasterea internationala pentru vanzarile sale pe piata din Romania, suma totala de vanzari pentru 2010 fiind de peste 300 000 euro.
Profesionalismul si efortul nostru permanent de a ne satisface clientii si de a oferi cele mai bune servicii de pe piata au fost recompensate si prin aceasta prezenta din cadrul evenimentului Disneyland Paris. Pentru anul 2011, preconizam sa avem o cifra de vanzari care sa depaseasca 1 000 000 euro, adica o suma tripla fata de vanzarile noastre de anul trecut”, ne-a declarat Corina Pacuraru, Director General Perfect Tour.
Perfect Tour are oferte imbatabile pe piata din Romania, cel mai elocvent exemplu fiind chiar pachetele cu early booking pentru Disneyland Paris.
Perfect Tour pune la dispozitia clientilor sai un nou serviciu din luna mai 2011: bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris in format electronic. Daca pana acum clientii trebuiau sa astepte aproximativ 2 saptamani pentru a intra in posesia biletelor de intrare, acum le pot primi instant si nu la pret mai mic ca cel de la intrarea in Disney.
Un alt beneficiu important al biletelor electronice este faptul ca se economisteste pana la 15 % pentru achizitionarea tuturor categoriilor de bilete: Magic Ticket (valabil 6 luni sau 1 an de la data achizitionarii) sau Discovery Ticket (permite intrarea in ambele parcuri timp de o zi si este valabil o luna de la data achizitionarii). Se plateste o singura data pentru toate atractiile: biletul este valabil pentru o zi intreaga si este foarte flexibil, permite mai multe iesiri si intrari in aceeasi zi.
In plus, vizitatorii economisesc timp (evita aglomeratia de la intrarile in parcuri): este suficient sa aiba printat numarul biletului si codul de bare pentru validare. Si cel mai important: biletul nu poate fi pierdut!
Disneyland Paris ofera multiple modalitati de distractie si relaxare: 2 parcuri magice cu peste 50 de atractii, spectacole si parade; 7 hoteluri tematice pentru cei care vor sa fie chiar in inima distractiei si in lumea personajelor Disney sau alte hoteluri in apropierea parcului; satul Disney unde puteti gasi magazine, restaurante si locuri de distractie pentru toate varstele.
Foarte interesant,  Disneyland Paris ofera programe educationale pentru copii. Aici se tin periodic workshop-uri in ateliere de instruire artistica: canto, curs instrumental, teatru si dans, iar copiii pot fi artisti pentru cateva zile, fiind instruiti de catre cei mai buni traineri Disney.
Biletele de intrare in parcurile Disneyland Paris sau alte produse Disneyland Paris pot fi accesate direct de la agentia Perfect Tour la adresele: www.perfect-tour.ro, sau contactati agentia la adresa de e-mail info@perfect-tour.ro, telefon 080 10 88888, 021 9818 sau prin partenerii agentiei Perfect Tour.
Sursa foto: wrayckage/ Flickr.com.