width=
Nu știu dacă știți deja de existența păpușilor din vinil care au organe genitale, deci sunt exact ca niște bebeluși în miniatură. Ele pot fi spălate fără niciun fel de probleme și fără să vă gândiți că veți distruge păpușa. Mai mult, vinilul din care sunt făcute păpușile este ușor parfumat (a se citi miroase extrem de bine, nu are un parfum puternic care să enerveze copiii).
Ne-am gândit noi că o astfel de păpușă ar fi un super cadou de Ziua Copilului și cum eMag “a băgat marfă” și
păpușile cu tot cu accesoriile pentru ele sunt pe stoc la prețuri mai mult decât competitive, nu ne-am putut abține să nu alegem câteva modele pe care să vi le recomandăm cu mare drag, asta nu înainte ca noi să le testăm și să le dăm o notă: Nota 10 adică! UrbanKid.ro este tare fericit când are păpușile în preajmă!

 1. Bebeluș european băiat

  Toate modele au 40 de centimetri în înălțime și primul model pe care ne-am gândit noi să vi-l recomandăm este cel al bebelușului european băiat, care vine cu tot cu lenjerie de corp și costă 75,64 lei.

 2. Bebeluș african fetiță

  O păpușă africană? De ce nu? Sunt convinsă că picii vor fi tare încântați de ea, mai ales dacă aveți prieteni de culoare sau o cântăreață/cântăreț preferat/ă africană. Prețul este tot de 75,64 lei.

 3. Bebeluș asiatic băiat

  Dacă mai sus am avut o păpușă de culoare, de ce nu am avea și una asiatică? Un băiețel de data aceasta. Modelul costă, la fel ca cele de mai sus, 75,64 lei.

 4. Bebeluș european fetiță

  Păpușa fără păr este la mare căutare printre bebei și se găsește și în seria de păpuși Miniland. Acest model este ceva mai mic, are doar 21 de centimetri. Nu știm dacă “nu contează cât de lung ai părul” ori ba sau să fie datorită mărimii, știm însă că prețul este ceva mai mic, fiind de doar 46,99 lei.

Acum că v-am spus care sunt modelele noastre dragi, cum era să lăsam păpușa goală? Are ea lenjerie intimă, dar, după cum am specificat de la început, păpușa are organe genitale, deci nu poate sta fără hăinuțe.

 1. Pijama albastră

  Ca toți copiii cuminți și păpușile trebuie să aibă pijamaua lor. Modelul acesta se potrivește celor de 40 de centimetri. Sfat – seara, atunci când cei mici se culcă și se îmbracă în pijamele, încercați să îmbrăcați și păpușa.
  Dacă înainte să faceți asta era un chin să vă convingeți copiii să accepte pijamelele, sigur, sigur, le vor accepta mai ușor dacă și păpușa face la fel. Pijamaua costă 27,99 lei.

 2. Costum pantalon și căciuliță

  Plimbare cu păpușa? Apăi, trebuie să aibă “țoale” de stradă. Costumul e 15,99 lei și se potrivește la păpușile de 21 de centimetri, adică ultimul model de mai sus.

 3. Set bluziță și fustiță

  Tot pentru păpușile micuțe, de 21 centimetri, avem și setul cu bluză și fustă. Păpuși în ton cu moda, clar! Preț? 15,99 lei.

 4. Rochiță cu motive florale

  Rochița este pentru zile speciale, cum ar fi Ziua Copilului 😀  când fiecare copil trebuie să aibă ceva nou, dar și păpușile ar trebui să fie îmbrăcate într-un anume fel.
  Costă 31,99 lei și se potrivește păpușilor mai mari, adică pentru cele care măsoară 40 centimetri.

Vă las cu oferta completă de păpuși și accesorii
Voi ați avut o păpusă favorită când ați fost mici? Eu țin minte că aveam un bebeluș fetiță, păpusă pe care, indiferent ce se întâmpla cu celelalte jucării, o țineam aproape și nu o dădeam nimănui. A avut o viață lungă și mama săraca a avut mult de furcă cu mine atunci când s-a pus problema să ducem păpușa la bunici, veche rău fiind, abia i se mai țineau picioarele și mâinile. 😀
PS – Dacă aveți copii mai mari, nu vă supărați, nu v-am uitat: vă așteptăm mâine pe la noi, pentru că avem recomandări de cadouri și pentru ei!