1. Maiouri în culori deschise

  Dacă e prea cald chiar şi pentru tricou, maiourile din bumbac revin în garderobă, de preferat în culori deschise cum este acest model, pentru băieţii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani, din jerseu de bumbac pur, într-un alb murdar. Dacă nu vă place culoare, trebuie să știți că există şi alte culori, preţul este de 31.99 lei.

 2. Bluze vaporoase pentru vacanţe la mare

  O bluziţă albă şi lejeră din pânză uşoară, cu mâneci trei sferturi, este numai bună de pus în bagajul celor mici atunci când mergeţi în vacanţe la mare. Bluza din imagine se numeşte Djellaba, iar un astfel de articol vestimentar este la origini o bluză tradiţională purtată în Maroc.
  Bluziţa este pentru fetiţe şi poţi găsi mărimi de la 2 la 14 ani, iar preţul este de 77 lei.

 3. Rochiţă pentru fetiţe vesele

  Ce e mai frumos ca o rochiţă formată dintr-un tricou alb şi o fustă cu cel mai drăgălaş imprimeu ever, totul “așezonat” cu niște brioşe frumos ornate? Rochiţa este pentru fetiţe de la 10 la 12 ani, compoziţia este de bumbac şi preţul este de 57.54 lei.

 4. Pălărie cu două feţe

  Plimbarea pe o zi însorită alături de cea mica presupune şi protejarea de razele soarelui, aşa că o pălărie este obligatorie. În funcţie de ţinuta copilului, poţi folosi această pălărie astfel încât să se asorteze la culorile pe care le poartă. Pe o parte este roz pastelat, iar pe cealaltă e crem.
  Pălăriuţa este potrivită copiilor de la 6 la 12 luni şi costă 41 lei.

 5. Salopetă pentru zile senine

  Îmi şi imaginez nepoţelul în această salopetă haioasă din două piese, într-un bleu seren cu broderii cu dinozauri şi un buzunărel central. Salopeta este disponibilă pentru copiii de 12 luni şi costă 51 lei.

Voi de care articol nu vă puteți despărți pe timp de vară?
Sursă foto principală: abilo55/ Flickr.com.