masuta pentru pici
Atât de serios, încât e musai nevoie de un birou pentru kinder. Departe de noi gândul că cei mici trebuie obișnuiți să lucreze, ba din contră dăm startul la joacă, dar parcă joaca e mai dulce dacă piciul nu-și mai lasă jucăriile pe biroul lui tati sau pe masa de machiaj a mamei, nu? Și dacă pereții nu se mai transformă în coli imense de scris, deja devine din ce în ce mai interesant, așa-i?
Am pus ochii pe o masă de desenat/scris/jucat pentru kinderi și nu mă pot abține să nu o arăt mai departe, mai ales că mi-am dat seama că poate deveni extrem de utilă pentru mulți dintre voi. Pe ideea „eu când eram mică mă jucam cu frunzele toată ziua și kinderii de azi au laptop de ultimă generație și se distrează de o mie de ori mai bine decât o făceam eu” vă prezint… Măsuța broască țestoasă Sit&Doodle.
masuta pentru copii
Kinderii vor avea unde să-și lase “documentele importante”, vor putea să deseneze sau să picteze în liniște, vor avea tot felul de sertare speciale de ascuns comorile și dacă s-au plictisit de „un birou standard” se transformă, cât ai clipi, într-un alt tip de birou unde picii pot să stea mult mai confortabil. Am lăsat pentru final partea poate cea mai frumoasă – măsuța este din plastic și se curăță imediat, deci copiii pot să încerce ei în zadar să se joace cu plastilina, tempera, mâncarea sau cariocile ca să o „rebrănduiască”.
Mai trebuie să știți doar că măsuța vine direct asamblată și că rezistă la maxim 22,7 kilograme. Ea poate fi cumpărată online de la Bebebliss.ro și dacă vă grăbiți o prindeți la reducere, de la 270 de lei, la 218.