Brăţări cu şnur roşu

De departe cele mai în vogă mărţişoare din acest an sunt brăţările cu şnur roşu şi pandantiv la alegere, care pot îndeplini chiar dorinţe, zic creatorii lor. Preţul lor variază în funcţie de artizan, dacă cumperi de la Malvina Cervenschi vei plăti chiar şi 350 lei pe o astfel de brăţară, în schimb de la Elena Ivan le poti lua cu 25 lei şi există şi artizani care le fac şi mai ieftin.

Baby tree

Mai toate mamele au ghivece cu plante pe pervaz, în balcon, în bucătărie, aşa că de ce nu ar avea şi la chei sau ataşat de telefon unul, dar în miniatură şi mult mai uşor de îngrijit. Mai trebuie doar să știi cam ce tip de plantă i-ar plăcea şi să-i ataşezi un fir alb-roşu. Pret: 25 lei, le găsești online.

Macarons

Dulcele momentului, care încântă mămicile de pretutindeni, e de departe desertul franţuzesc numit macarons. Făcute la noi, prin amabilitatea Madame Lucie sau aduse de la alţii prin cofetariile Paul, o cutie cu macarons aduce primăvara de la prima înghititură. Micile bijuterii dulci costă 3.5 lei bucata la madamelucie.ro si 13 lei de la Paul.

Cutiuţe muzicale cu manivelă

Am văzut prin mai multe librării nişte cutiuţe muzicale de la Trousselier cu manivelă cu melodii precum Hey Jude, Imagine, Strangers in the night sau Sound of silence şi le găsesc mai mult decât ispititoare şi potrivite pentru sărbătoarea de Mărţişor. Pret 25 lei, găsești cutiuțele muzicale online.

Deliciu pentru piele

O simplă căutare pe Facebook poţi da de lumea produselor de ingrijire Lia, care propune o grămadă de bunătăţi pentru piele. O astfel de bunătate este şi untul de cacao cu ulei de cocos şi de migdale care se găseşte sub numele de Ciocolată de casă. Pret: 52 lei
Voi ce cadouri alegeți pentru mame, prietene, surori și alte persoane dragi acum la început de primăvară?