restaurant mandala
V-am încurcat, ideea e că nu mă pricep deloc să gătesc, nimic, de multe ori nici măcar cartofii prăjiți nu-mi ies bine. Tocmai d’asta când găsesc un local unde se mănâncă bine și nu trebuie să las un salariu întreg acolo sunt în culmea fericirii. Am și eu unde să mănânc ceva cald, trăiesc și patronii restaurantului din ceva, vorba aia “e criză economică și banii tre’ să circule” 🙂
Revenind însă, e vineri și după cum v-am obișnuit deja (sper) avem local de recomandat. M-am oprit azi asupra unui restaurant cu mâncare de post, căci câteodată simt că trebuie să renunț la tot felul de fripturi cu sosuri care mai de care mai picante și să aleg boabele de mazăre cu care să sper apoi că voi fi fericită. Nu știu dacă voi sunteți încântați că veți renunța la o friptură mare pentru o mâncare sănătoasă, dar cei mici vor învăța cu siguranță să iubească legumele după o vizită la Mandala. Sfătuim pe toată lumea să încerce măcar o dată și vedeți apoi dacă vă mai reîntoarceți, dar eu bag mâna-n foc că vă veți mai duce o dată și încă odată… și tot așa. Aici aveți meniul să vedeți câte bunătăți sunt.
Pe ideea “măcar copiii, dacă nu toată familia”, vă recomand cu mare drag să treceți și să gustați câte ceva la restaurantul Mandala. Nu trebuie să te declari vegetarian ca să te simți bine acolo. Și mai și înveți câte ceva. De exemplu, eu am reținut că dacă mânănc numai legume marțea, acest lucru mă ajută să elimin confruntările și karma violentă, eh? 🙂
mancare vegetariana mandala
Petreceri private
La Mandala există și un club pe care părinții îl pot închiria pentru orice fel de eveniment doresc. De voie bună se ocupă personalul de acolo, pentru că aveți unde să faceți un karaoke, vi se oferă o fântână cu ciocolată și dacă vreți ceva special aveți unde să puneți și proiecții cu slide-uri sau fotografii cu picii.
Cărți multe
Nu v-am spus de cărți! Mandale e lectură friendly și acolo găsiți și multe cărți. Deci dacă vreți un restaurant unde să mâncați ceva bun și să mai și citiți ceva frumos sper că v-ați decis unde să mergeți în weekend.
Ziceam mai sus că e lectură friendly localul și am uitat să vă spun ceea ce e mai important: Mandala e și kid friendlly! Noi nu mergem în locuri unde picii nu sunt tratați cum merită, adică precum mici vedete!
Despre locuri pentru nefumători, eu când am mers am stat într-o cameră unde nu se fuma deloc, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta, poate doar să vă îngrijorați că nu mai găsiți locuri libere. Faceți o rezervare înainte, just in case, aveți toate datele mai jos.

Mandala
Program
L-D: 12.00 – 23.00
Happy Hours: 12.00-17.00 – 10%
Mobil: 0732.026.279
Telefon: 021.311.06.01
Adresă: Str. Paleologu nr.20 (zona Mantuleasa)

Sursa foto: Mandala/ Facebook.com.
[nggallery id=84]