Veți spune “Bine, bine, dar e abia noiembie, de ce cumpărăturile pentru Sărbătorile de Iarnă?” pentru că mai sunt doar câteva zile până la începutul lunii decembrie, așadar mai avem foarte puțin până când vin Moș Nicolae și Moș Crăciun. În plus, noi chiar credem în faptul că dacă ne axăm pe cumpărarea cadourilor din magazinele online avem astfel timp mai mult liber, pentru că nu mai căutăm pe rafturile din magazine, timp liber pe care ni-l petrecem cu familia, cum altfel? 🙂
Am adunat așadar mai multe magazine, zic eu pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, care au anunțat oferte pentru mâine – Black Friday – sau ziua tuturor ofertelor.

eMag – reduceri pentru toate gusturile: IT&C, jucării, cărți și multe altele

Primul magazin care mi-a venit în minte este eMag. De ce? Pentru că de câteva luni bune eMag nu mai înseamnă doar produse electrice și electrocasnice, ci și jucării pentru copii, cărți, muzică sau filme, dar și asigurări de toate felurile sau chiar turism, deci idei de vacanță pentru familii.
Unde mai pui că putem căuta după o anumită “tematică” de exemplu, noi ne-am uitat peste colecția Winnie the Pooh și ne-am ales câteva jucării drăguțe de pus în botoși pe 6 Decembrie.

F64 – pentru amintiri frumoase păstrate în fotografii

La F64 se anunță reduceri mari mâine, de Black Friday, dar până atunci nu suntem “scutiți” de oferte, pentru că la achiziționarea unei imprimante Epson L800 avem 200 de lei reducere, dacă vom plasa comanda până pe 30 noiembrie și aducem la schimb o imprimantă foto cât de veche, funcțională ori ba.

FashionUp – pentru mămicile care iubesc cumpărăturile

Dacă până acum am povestit despre produse destinate copiilor și gadget-uri care de obicei sunt privite de tătici cu ochi mari, acum mămicile sunt pe primul loc – la FashionUp. Și pentru că știm că pantofii nu sunt niciodată prea mulți la număr, atunci vă semnalăm colecția CONDUR by alexandru – cu reduceri pe măsură, nu măsura de la pantof, ci prețuri cu până la 70% mai mici.

TinaR – reduceri cu stil

Vineri, de Black Friday, oferta TinaR sună cam așa: îți alegi 3 produse la preţ întreg şi plăteşti doar 2, unul e cadou 🙂 sau 6 şi plăteşti doar 4, 2 sunt gratis… și asta la toate produsele, nu sună minunat? 😀

La Redoute – Black Weekend

Campania La Redoute Black Friday este de fapt Black Weekend pentru că reducerile au loc pe durata a 3 zile și nu doar una – ca-n basme. Așadar, începând de vineri, 23 noiembrie, ora 00:00, până duminică noaptea 26 noiembrie, ora 23:59 vor fi oferte de zile mari.
Până atunci, stați cu ochii pe magazinul online pentru că sunt și acum promoții. De exemplu: de abonezi la newsletter-ul magazinului și primești 30 de lei reducere la prima comandă.

ECCO – fără număr

Oferte fără număr adică, pentru că și acum pe site există o secțiune specială cu reduceri foarte mari.

Magazinul oficial al lui Cătălin Botezatu – eticheta neagră anunță oferta

Și designerii de renume se pregătesc de oferte, în magazinul online al lui Cătălin Botezatu 240 de produse vor fi marcate cu o etichetă neagră, care anunță reducerile de Black Friday.

miniPRIX – ne-a obișnuit cu prețurile mici, dar acum sunt și mai mici

Magazinul este cunoscut ca fiind unul cu prețuri foarte mici la foarte multe articole, dar de data aceasta, adică doar mâine, vor fi reduceri de 60% la peste 1.500 de articole, așa că, dacă ați pus ochii pe unul dintre produsele cu preț mai piperat, atunci căutați-l mâine pentru că aveți mari șanse să-l găsiți pe preț mic.

evoMAG.ro – atenție, soft-uri noi și produse pe măsură

Revenim la produsele IT&C și vă spunem că evoMAG.ro se pregătește de reduceri imense mâine, dar până mâine suntem invitați să testăm un laptop cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft – Windows 8. Este vorba despre Asus VivoBook la prețuri care încep de la 2.270 lei.

Flanco – pentru toată casa

Pe vremea mea, când auzeam de Flanco mă gândeam la aragazul cel nou al mamei 😀 Anii au trecut însă, iar Flanco e încă pe primele locuri în magazinele recunoscute de români ca unele serioase.

După așa o prezentare, vă spun că în perioada aceasta, Flanco oferă TVA-ul înapoi la multe produse, din toate categoriile, deci fiți pe fază și vedeți care sunt electronicele și electrocasnicele de care aveți nevoie pentru a beneficia de ofertă.

Strollers.ro – reduceri la cărucioare, pătuțuri și multe altele

Credeați că magazinele online destinate strict copiilor nu vor anunța reduceri? Ei bine, pe Strollers.ro runda de oferte începe mâine la ora 5 de dimineață, deci în zori de zi.
Am descoperit însă o reducere la un leagăn simpatic pentru copii. Are 6 viteze de legănare, ba chiar se pot seta și melodii și are și bară de jucării. Costă 399 lei și e destinat copiilor care nu au mai mult de 11.3 kilograme.
Și tot aici am găsit și săniuțe simpatice, priviți mai jos un pic:

Bestkids.ro – săniuța… fuge

Încă nu am auzit nimic despre reduceri speciale de Black Friday de la BestKids.ro, dar am rămas mult timp în secțiunea cu săniuțe, pentru că sunt atââât de multe modele și atât de diferite încât e destul de greu să faci o alegere corectă.
Avem modele de la 60 de lei, la peste 500 de lei, unele pentru copii mai mari, altele pentru bebeluși, cu tot felul de centuri de siguranță pentru o experiență “ca la carte”.

Elefant.ro – de data aceasta cu jucării

Despre Elefant.ro știm cu toții că este o librărie online foarte bine aprovizionată cu volume din toate domeniile. Aici găsiți însă și jucării, produse LEGO la care avem reducere de 15% în limita stocului disponibil, deci tre’ să ne grăbim un pic.

BONUS – ați amețit în oferte și nu ați ajuns până la finalul articolului? Eu sper că încă sunteți cu mouse-ul aici, pentru că și Amazon a anunțat promoții – ba chiar unele de până la 70%.
BONUS 2: la fel de important precum primul bonus 😀 Dacă vreți să fiți la curent cu toate ofertele din online, atunci stați cu ochii pe noi pe Facebook – acolo avem un album special unde adunăm reducerile de care auzim și pe UrbanKid.ro/santa – unde Moș Crăciun adună toate dorințele de sărbători.

Voi v-ați făcut lista cu ce vreți să cumpărați zilele acestea pentru a le oferi drept cadouri? 🙂

Dacă nu ați reușit să găsiți produsele visate în ofertele de mai sus, lăsați un comentariu mai jos cu o mică descriere (exemplu: primul laptop pentru baiețelul meu de 8 ani) și Spiridușii UrbanKid.ro vă vor răspunde negreșit cu o recomandare numa’ bună! Doar puneți-ne la treabă și căutăm noi pentru voi!