Știați că există cover-uri cu ajutorul cărora fie vara, fie iarnă de crapă pietrele copiii purtați sunt în siguranță, fără să ajungă la ei un strop de ploaie sau un fulg de zăpadă.
Ele se leagă pe spate, dar se pot prinde și de gât sau de bretelele port-bebelui, astfel că cel mic poate fi purtat de părinte în față sau în spate, fără niciun fel de probleme.

Cover-ul protejează bebelușul de vânt, frig și ploaie fără a fi nevoie de niciun pic de efort din partea părinților.
Acum că am detaliat avantajele unui astfel de cover, propun să vă și povestesc despre câteva, nu?
Primul model pe care l-am decoperit la HipHip este unul destinat pentru toate cele 4 sezoane. Are un strat de polar ușurel (180 g/m2) deci merge și în serile răcoroase de vară de la munte și în ultimele zile de toamnă, primele de iarnă.

Al doilea model tot de la HipHip vine și este special pentru serile și zilele geroase, pentru că e destinat iernii. Este confecționat din polar dublu ca și grosime (360 g/m2)

Ambele modele sunt realizate în Finlanda și sunt testate cu vântul din Scandinavia – asta pentru a avea siguranța că cei mici nu vor tremura niciun pic în ele.
Și pentru că știți deja că cei de la HipHip ne sunt prieteni, vă spunem și secretul nostru care aduce reduceri: dacă folosiți sintagma magică PloaieUrbanKid atunci când faceți comanda primiți reducere de 5% din preț.
Sursă foto principală: rabble/ Flickr.com.