Violeta’s vintage kitchen
Pâine proaspăt scoasă din cuptor, dulceață făcută în casă, orez cu lapte, nuci prăjite, mere coapte ori mămăligă! Vă sună cunoscut, nu? E bucătăria bunicii, eu v-am spus de la început, numai că se numește Violeta’s vintage kitchen și este situată pe Str. Batişte, nr. 23, București (nu vă speriați că aveți hartă explicativă mai jos) 🙂
Ce mâncăm și cât plătim
De la pâine cu nuci și Parmezan, până la borș de găină sau fasole cu bacon! Dacă încă nu aveți apă’n gură și nu ați fugit spre local, vă mai spun că prețurile nu sunt nici cele mai mici, dar cu siguranță nu pot spune că sunt apropiate de cele ale unui restaurant de fițe. De exemplu, o salată (din care vă puteți înfrupta cu siguranță atât voi, cât și cel mic) nu sare de 20 lei, iar un prânz vegetarian costă 25 de lei.
meniu violetas
Dacă sunteți unchi/ mătuși încă studenți și vreți să vă distrați cu nepoțelul/ nepoțica trebuie să știți că beneficiați de ofertă specială. În fiecare zi, există un meniu, valabil între orele 16.00 și 19.00, ce costă 25 de lei.
Și atunci când spun “meniu” mă refer la o groază de bunătăți, precum borș de găină cu ou, mămăligă și smântână + salată de cartofi cu praz, ceapă roșie, ou, telemea de capră, măsline, busuioc și mărar + 1 ceai + orez cu lapte, nuci, ciocolată și cardamon, toate acestea pentru 25 lei. Sună tentant, așa’i?
Ascuns în caietul de rețete
De câte ori nu ați căutat, mămicilor, o rețetă sănătoasă și gustoasă pe internet? Ei bine website-ul Violeta’s vintage kitchen are o secțiune separată cu rețete pentru mâncăruri delicioase. Așadar, caietul de rețete cu foi îngălbenite de vreme s-a mutat online. Mie mi-a atras atenția supa de ciuperci cu orez, spanac, smântână, usturoi și alte mirodenii pe care cu siguranță o să o încerc (promit că fac poze și vă spun după și cum a ieșit) 🙂
Învățăm să gătim
Dacă vreți să îi învățați pe pici rețete ori dacă vreți chiar voi să aflați câte ceva, la Violeta’s se organizează frecvent ateliere, unde invitații speciali sunt copiii.
atelier de gatit copii
Mai jos aveți datele de contact ale localului, eu nu vă mai spun decât că este un local de nefumători, deci nu trebuie să vă îngrijorați din această cauză.
Pofta mare!
Voi ați fost până acum la Violeta’s vintage kitchen?

CONTACT Violeta’s vintage kitchen
Adresă: Str. Batişte, nr. 23 (colţ cu J.L.Calderon) Sector 2, 020934 Bucureşti
Email: restaurant@violetas.ro
Telefon: 021 310 06 81; 0722 525 643; 0724 900 757
Website: www.violetas.ro
Program:
Luni: 11,30 – 22,00
Marţi – Vineri: 8,00 – 22,00
Sâmbătă: 11,30 – 22,00
Duminică: 11,30 – 14,30

Sursă foto: Violetas.ro.
[nggallery id=98]