Prin urmare, m-am decis să caut acele terase, baruri şi cafenele cu spaţiu de joacă pentru copii şi am găsit câteva bune pentru a petrece o seară de duminică.
Numai bune de adăugat la “Recensământul localurilor child friendly”, nu’i așa?

Hobby Cafe

Hobby Cafe este o cafenea atipică în peisajul localurilor din Bucureşti. Pe lângă cafeneaua propriu-zisă există şi o camera în care cei mici au la dispoziţie creioane colorate, acuarele, jocuri şi chiar şi un Nintendo Wii. În plus, la cafenea se ţin ateliere şi cursuri pentru copii, unde micuţii sunt iniţiaţi în tainele actoriei sau picturii.
Cafeneaua se află pe strada Negustori la numărul 34, vis a vis de bierica Mântuleasa.

Terasa clubului Fabrica

Dacă esti în căutarea unui spaţiu de joacă undeva în aer liber mergi la terasa clubului Fabrica. Aici, copiii au la dispoziţie leagăne, un tobogan şi o trambulină pentru sărituri.
Terasa Fabrica o găsesti pe strada 11 iunie, la numărul 50 în apropiere de Parcul Carol.

Terasa Uranus 144

O altă terasă cu spaţiu de joacă pentru copii mai mult decât generos se află în zona pieţei de flori George Coşbuc, pe strada Uranus numărul 144. Doar datorită faptului că Terasa Uranus se află pe nisip şi nu pe ciment, din start terasa este considerată un loc child friendly.
Aici găsesti un spaţiu de joacă pentru copii îngrădit, cu leagăne, tobogane şi câteva obiecte de mobilier pentru pitici, iar balansoarele şi hamacurile pentru adulţi pot constitui o altă sursă de joacă pentru copii, atât timp cât sunt supravegheaţi.

Ceainăria Cinci

Ceainăria Cinci se află în curtea hostelului The Doors, pe strada Olimpului, numărul 13, iar punctul de atracţie este iatacul decorat în culorile curcubeului. Terasa nu are un spaţiu anume unde se pot juca cei mici, dar în iatac există tot felul de jocuri, de la banalele cărţi de joc, până la şah sau jocuri de logică.

Terasa Amckart

Amckart este locul unde atât copiii cât şi adulţii îşi pot potoli pofta de adrenalină printr-o cursă de karturi de 6.5 respectiv 13 cp.
Dacă puiul tău este prea mic, îl poţi lăsa la groapa de nisip, spaţiu de joacă accesorizat cu tobogane şi leagăne. Pista de karturi Amckart se află pe şoseaua de Centură numărul 5.

Voi unde mai ieșiți cu cei mici? 🙂

LATER UPDATE
Veste nu tocmai veselă: Terasa Uranus s-a închis, încercăm să aflăm dacă se va mai deschide și promitem să revenim cu detalii!

Surse foto: Ed Yourdon/ Flickr.com și Amckart.ro.