O să vă direcționăm către un loc în care copilul se va simți… nu ca la el acasă, că dacă se simte așa, înseamnă că l-ai dus degeaba la Gymboland. Va fi în al nouălea cer când va vedea ce-l așteaptă acolo. Se va putea pierde în labirinturi, va avea tobogane, tunuri cu aer, piscină cu bile și alte atracții. Vorbim despre spectaculosul loc de joacă din noul mall.
Partea și mai spectaculoasă vine din lac. Da, așa cum ați citit, chiar din lac. Gymboland – The Lake este locul în care copilul tău se va simți ca un mare navigator. Este vorba despre colțul de natură pe care cei de la Gymboland l-au adus în mijlocul mall-ului. Un lac cu adâncimea de 35 cm și cei mici pot conduce singuri bărcuțele gonflabile (în formă de gâște, broaște, văcuțe), supravegheați de personalul specializat.
Spațiul de joacă este destinat copiilor de toate vârstele și, mai nou, în oferta lor au apărut și ședințe de terapie si masaj pentru bebeluși, însoțiți de mămici în cursul săptămânii, dimineața.
Gymboland se găsește în centrul Afi Palace din Cotroceni Park. Dupa deviza un film face cât o mie de imagini, iata filmulețul de prezentare Gymboland:

Distracție plăcută!