Yellow Place este conceput pentru copiii între șase luni si 12 ani și este împărțit în două zone: prima este pentru grupa de vârstă 6 luni – 3 ani, iar cea de-a doua pentru 3-12 ani, în ambele existând personal autorizat care să îi supravegheze.
Zona celor mai mici este destul de mare (70 mp), are piscină cu bile, topogane, căsuțe, plușuri, jocuri de construcție, toate potrivite vârstei si nevoilor copiilor între 6 luni si 3 ani.  Dacă încă nu ai curaj să îți lași puiul cel mic să se joace singur printre străni, îi poți rămâne alături.
În zona copiilor mai măricei, lucrurile devin mai complicate, în sensul bun. Pe lângă jocuri și jucării de mai toate felurile (mașinuțe cu pedale, jocuri de construcții, păpuși, mașini de curse, mese speciale pentru desen, șevalete pentru pictură), există un colțișor pentru care trebuie să le mulțumim celor de la Yellow Place – o bibliotecă. Asta pentru că marea durere a părinților de azi este ignoranța celor mici pentru citit. De aceea, un loc în care se îmbină cărțile cu joaca, este întotdeauna privit cu respect.
Pe lângă toate acestea, Yellow Place are în ofertă și cursuri pentru copii (muzică, teatru, desen, origami, dans, modelaj) sau organizarea de petreceri cu ocazia momentelor speciale din viața celor mici. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor, loc-de-joaca.ro.
O oră de distracție te costă 10 ron în timpul săptămânii și 16 ron în weekend. După ce am înșirat toate jocurile pe care copiii le au la dispoziție, e timpul să venim cu ceva și pentru părinți – Dragilor, voi aveți doar internet!
UPDATE: Yellow Place nu mai activeaza in Grand Arena Mall. Va vom anunta noua locatie in curand.