mamica citind
Mămicilor ce ați făcut în primele momente după ce ați aflat că sunteți însărcinate? Bine, pe lângă pus mâna pe telefon și sunat tot familionu’.
Tăticilor voi ce ați făcut când ați aflat că veți avea un bebe în familie? Și la voi se sar următoarele activități: pupat mămica și scos la bere tot cartierul, prietenii din facultate, cei din liceu, tot departamentul de la muncă și făcut Event pe Facebook prin care anunțați petrecerea.
Așa’i că ați început să căutați pe internet cele mai bune cărți de citit până când vine bebe pe lume? 🙂 Și după ce a venit bebe și ați ajuns cu el acasă deja știați ce ar trebui să se întâmple în următorul minut. De parcă asta nu ar fi de ajuns, ați mai cumpărat alte cărți, doar, doar să vă umpleți biblioteca cu volume destinate cele mai importante persoane din casă!
Foarte bine ați făcut! UrbanKid.ro susține lectura, mai ales dacă vorbim de cărți recunoscute, cărți scrise de specialiști care ajută mămicile sau viitorii părinți să afle cât mai multe despre bebe.
Și ca să vă arătăm că suntem fani cărți, avem și recomandările noastre.
1 – What to Expect When You’re Expecting
Este una dintre cele mai vândute cărți pentru viitoarele mămici. Autoarea, Heidi Murkoff, abia a scos a IV-a ediție revizuită a volumului, ediție care aduce o mulțime de noutăți, multe dintre ele răspunsuri la întrebările trimise de mămicile din întreaga lume.
Cartea costă 107.99 lei. Aflați care sunt toate schimbările pe care le-a adus Heidi Murkoff în paginile volumului.
What to Expect When You're Expecting
2 – The Continuum Concept
The Continuum Concept este una din primele cărți care introduc ideea că pentru a avea niște bebeluși veseli ar trebui să vedem ce au făcut strămoșii noștri și să ne ghidăm și după acele lucruri.
Vă vine să credeți că autorul, Jean Liedloff, a petrecut doi ani și jumătate în jungla din America de Sud, trăind în interiorul triburilor pentru a observa care sunt diferențele și asemănările între cum își cresc cei din triburi copiii și cum își cresc părinții de la oraș bebelușii?
Cartea costă 36.99 lei. Aflați mai multe despre “experimentele” autorului.
The Continuum Concept
3 – Baby Sign Language Basics: Early Communication for Hearing Babies and Toddlers
Titlul spune totul despre această carte. Eu mai adaug doar faptul că în volum veți găsi 60 de semne pe care le face bebe atunci când are nevoie de ceva, când cere ceva sau atunci când își dorește să comunice cu voi.
Volumul costă 37.99 lei. Citiți descrierea completă a cărții.
Baby Sign Language Basics: Early Communication for Hearing Babies and Toddlers
4 – Vegetarian Baby
E bine sau nu ca al tău copil să fie vegetarian? Autorii cărții, Sharon Yntema și Christine Beard, spun că da, este bine ca un bebe să crească vegetarian.
Cartea costă 91.99 lei. Aflați mai multe despre cartea… copiilor vegetarieni.
Vegetarian Baby
5 – Child’s Play: Montessori Games and Activities for Your Baby and Toddler
Jocuri cât cuprinde! Și după ce am terminat cu joaca, mai citim despre alte jocuri ghidușii în carte și o luăm de la capăt! Cam asta ne spune autorul să facem. Cum nouă ne place să ne distrăm, propunem să ascultăm de sfaturi.
Cartea costă 62.99 lei. Vedeți care sunt jocurile descrise cu lux de amănunte în carte.
Child's Play: Montessori Games and Activities for Your Baby and Toddler
Și pentru că cei de la Okian.ro ne simpatizează (iar reciproca este, evident, valabilă) avem două pachete UrbanKid.ro cu reducere de 15%. 🙂

  • Dacă vreți să cumpărați toate cele 5 cărți nu trebuie decât să alegeți pachetul  UrbanKid.ro și în loc de 337.95 lei, veți plăti doar 287.25 lei.
  • În cazul în care v-au făcut cu ochiul doar două dintre volume (adică What to Expect When You’re Expecting și The Continuum Concept) aveți pachetul UrbanKid.ro cu numărul doi, unde beneficiați tot de 15% reducere, adică de la 144.98 lei, cele două cărți vor fi 123.23 lei.

CONCURS
Vă spuneam la început că cine are carte are parte și cine citește UrbanKid.ro câștigă! 😀
Avem concurs așadar!
Nu trebuie decât să ne lăsați un comentariu la acest articol și să ne spuneți care este cartea de căpătâi în ale parenting-ului, cartea care te-a ajutat mai mult și mai mult și fără de care crezi că ai fi făcut mulți pași greșiți.
Autorii celor mai frumoase două răspunsuri (doar nu ne spui doar titlul cărții și numele autorului, ci și de ce ți se pare ție cartea cea mai cea) primesc, de la Okian.ro și de la noi, două calendare 2011 cu cele mai îndrăgite persoaneje din ultimul timp, Harry Potter și Hannah Montana.
Asta pe ideea că ați ctiti atât de mult încât nu mai știți cum a trecut timpul și în ce zi sunteți 😀 Vă spunem cine sunt cei doi câștigători pe 7 martie, pentru a avea timp berechet să participați și să comentați!

START la concurs!!!
 
LATER EDIT
După “start la concurs” spunem și “STOP JOC!!!” avem două mămici câștigătoare care se vor bucura de unul dintre cele două calendare.
1 – Mihaela cu răspunsul: “Folositoare au fost din lecturile noi: Când apare copilul, Francoise Dolto, Mami, tati mă auzi- Jaques Salome-cărți bune de relaționare, psihanaliză; Introducere în psihologia copilului-H. Rudolph Schaffer-editura ASCR; Pentru jocuri și joculețe, începând din prima lună de viață, sunt cinci volume de Ghid practic scrise de Oberlander; pentru perfectioniști- Siegfred, Tereza Engelmann – Dați copilului vostru o educație superioară, Jan Marc-Monteil-Educatie și formare, și bineinteles, datoare culturii engleze, nu îmi lipsește The Cambridge Encyclopedia of Child Development. În continuare descoperim cărți în bibliotecile prietenilor, cumpărăm ghiduri practice-colaj, pictură, lucru manual, gătit, cartea Nanei Pit e unică și deosebită :-) , descoperim cărți în rafturile magazinelor de la Mega Image până la Mall, în librării, cafenele gen Cărturești, pe Amazon și dacă va apărea ceva minunat în viitor vă mai spunem; sfârșitul comentariului :-)
2 – Dana care ne-a spus: “La noi primul copil a venit destul de devreme. Eram amândoi stresați. Am citit o grămadă de cărți legate de copii, fiecare autor venea cu alte informații. Dar cartea care ne’a ajutat cel mai mult a fost “Cum să nu fii o mamă perfectă” de Libby Purves.”
Felicitări dragi mămici și… ne auzim pe mail să vă povestim cum veți primi calendarele acasă! 🙂
 
Sursă foto principală: sundaykofax/ Flickr.com.