hexbug
Am descoperit jucăriile HexBug sau gândacii inteligenți care se mișcă, știu să evite obstacolele din calea lor și au și senzor de sunet! Ce mai, dacă nu erau colorați și nu știai sigur că tocmai le-ai schimbat bateriile erau niște “gândaci pe cinste”.
Unde mai pui că sunt jucării care le dezvoltă și atenția piticilor! Cum adică nu crezi? Păi când vei vedea cât de repede se poate mișca și cum o să fie cel sau cea mică cu ochii după el ca nu care cumva să-l piardă vei vedea că am dreptate.
Sunt mai multe modele de gândaci simpatici pe piață, așadar le iau pe rând.

  • Microrobot Gândac Original

Roboțelul – gândac știe să evite toate obstacolele din calea lui și este dotat cu senzor de sunet. Ai cum să îi controlezi direcția, pentru că atunci când percepe un sunet mai puternic, el își schimbă imediat traiectoria.
Are 6 picioare și costă 70 de lei. Vezi toate culorile disponibile ale microrobotului.
hex bug original

  • Microrobot Crab

Modelul Crab imită creatura marină. Caută locuri mai întunecate, ferindu-se de lumină cu ajutorul senzorului de lumină cu care este dotat. El își schimbă direcția și atunci când sunt sunete puternice, pentru că are și senzor de sunet.
Dacă, pe traseul lui, găsește o sursă fără lumină să nu vă speriați, el se oprește pentru câteva secunde pentru a “se bucura de locul întunecat”,
Modelul Crab costă 98 lei. Citește mai mult despre ce poate să facă această jucărie.
hexbug crab

  • Microrobot Inchworm

Inchworm este cel mai avansat dintre gândaci! El poate fi controlat printr-o telecomandă cu 2 benzi de frecvență pentru ca 2 utilizatori să se poata juca simultan cu 2 microroboți, unul pe banda A, celalalt pe banda B.
Își schimbă direcția de mers prin rotații pe 7 direcții și vine într-o multitudine de forme și culori. Un gândăcel costă 135 lei. Vezi fotografii și alte detalii despre microrobotul Inchworm.
hex bug inchworm
Dacă aveți pisică ori cățel acasă oare așa ar reacționa când ar vedea un HexBug? 🙂

V-au speriat “gândăceii noștri tehnologizați”? 🙂